Test: Zepto M15b

Bærbare d.  06. oktober. 2009, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 16830 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Zepto
DK distributør: Zepto

Introduktion

 

Trofaste læsere her på siden kender efterhånden danske Zepto ganske godt, da vi igennem tiden har haft en stor del af deres produkter til test. For nye læsere kan jeg oplyse, at Zepto har eksisteret siden 2002 og har base i Hedehusene. Fra starten var det primære forretningsområde salg af bærbare computere, men siden begyndelsen er sortimentet blevet udvidet til også at omfatte fladskærms TV.  

 

 

 

Vi skal i dag se på modellen M15b, der er i kategorien multimediebærbar. Nu er der måske nogen der begynder at få deja-vu, og måske endda driste sig til at mene, at vi allerede har anmeldt denne bærbar en gang. Dette kan skyldes, at vi for et par måneder siden havde kig på en bærbar, der var meget lig M15b. Denne havde navnet M15a, og var på mange måder identisk med M15b. Den nye model har dog blandt andet fået tilføjet LED-skærm, og da M15a-modellen vi testede var en pre-model, finder vi det interessant at se nærmere på denne model også.

Galvatron
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-10-2009 10:09:26
Svar/Indlæg:
650/57
Go allround test. 🙂

Men kommer der ikke snart test af laptops, der har et bedre pris/ydelsesforhold. Det synes jeg ikke ligefrem Zepto lægger op til.


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
07-10-2009 22:48:29
Svar/Indlæg:
5363/442
#1 tak tak 🙂

Jeg synes nu nok et par af de Zepto maskiner vi har haft igennem, har haft en pænt fohold mellem rpis og ydelse, og det samme om nogle MSI og ASUS maskiner. Vi arbejder dog også på at få andre typer/mærker til test, så stay tuned 🙂