Test: Rude Gameware - Fierce

Styre-enheder d.  06. juli. 2010, skrevet af Freke 2 Kommentarer.  Vist: 8594 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Rude Gameware
DK distributør: MM distribution

Introduktion 

 

Denne mus henvender sig til den seriøse gamer eller grafiske designer/Photoshopbruger. Musen virker fint til spil, design, generel brug og virker også fint ved betjening af eks. vis Windows Media Center's brugerflade. rude Gameware laver bl.a. tilbehør til Xbox og PS3 også. Der er altså tale, om et firma der ved hvad de laver indenfor mange forsk. kategorier af interfaceenheder. Personer der går meget op i design, eller gamere/grafikere vil synes godt, om denne mus.
 

 

Rude Gameware er et firma der startede for 10 siden, og som hører hjemme i Florida, USA . Da firmaet startede op hed det Edimensional. Rude Gameware var i sin tid med til, at udvikle de allerførste 3D-briller. Firmaet er startet af nogle unge gutter der gerne ville prøve, at stå på egne ben  - og i dag har disse gutter et blomstrende firma, hvor der fokuseres på, at udvikle kvalitets gamerudstyr af mange slags. Firmaet har engagement og fokus på forbrugeren, mht. service, garanti, levering og support. Firmaets politik er, at  gamere skal have de allerbedste muligheder og funktionaliteter, samt varer af højeste kvalitet. Alle produkter leveres med 1 års producentgaranti. Rude Gameware går op i branding og gamerens identitet, da de også sælger energidrikke og tøj af forsk. slags med firmaets varemærke på. Vi har derfor høje forventninger til produktet og tester indgående, om dette indfrier de forventninger man måtte have til dette, sammenlignet med 4 andre relevante mus, vi er i besiddelse af.

 

 

Vi går videre til kassens indhold... 

wendigo
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-07-2010 01:43:16
Svar/Indlæg:
1069/157
Fungerer den bedst med claw grip eller palm grip?


wendigo
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-07-2010 13:10:19
Svar/Indlæg:
1069/157
Satanes også..ingen kommentar på det fra Freke 🙂

Det er jo ellers en meget vigtig ting. Det virker bare for underligt at bruge claw grip til en mus der er beregnet til palm grip. BAre for at give et eksempel.