Test: Ozone Ground Level L

Styre-enheder d.  22. september. 2010, skrevet af Freke 2 Kommentarer.  Vist: 6777 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Ozone Gaming
DK distributør: Custom Data

Introduktion

Denne musemåtte henvender sig til den seriøse gamer. Firmaet der har lavet denne fine måtte, hedder Ozone Gaming og er ikke specielt kendt. Man hørte først om firmaet da det den 2. juni 2009 blev præsenteret for første gang. Selskabet er producent af "gaming peripherals" og blev startet da en gruppe spillere følte, at der var en mangel på alternativer indenfor tilbehør gamere, specielt designet til netop denne målgruppe. Ozone Gaming laver udelukkende tilbehør og produkter til gamere, der i design matcher sammen - hvilket er ret cool. Ozone Gaming er sammesat af en gruppe gamere med speciale i design,  der samtidig er meget erfarne indenfor seriøs online gaming. Vi har derfor, som med SMOG-musen, ret store forventninger til produktet. Firmaet udbyder i Danmark 3 mus og 3 måtter via distributøren.

 

 

Ozone Gaming er skabt af spillere for spillere, da personerne bag mente der manglede noget for seriøse gamere. Samtidig er firmaets vision og mission, at give forbrugeren en unik "spillestil/profil" ud af til, koblet sammen med den absolut bedste kvalitet og ydeevne. Ozone Gaming's produkter prøver ganske bredt, at ramme alle forbrugere - også dem der ikke spiller så meget, som den professionelle gamer. Firmaet har som erklæret mål, at sikre forbrugeren at Ozone Gaming's produkter opfylder tre krav på samme tid. Tre krav der faktisk er ret svære, at opnå uden at gå på kompromis - for firmaets intention er rimelige priser hvor alle kan være med, produkter der dækker forbrugerens individuelle krav og er af høj kvalitet, samt matcher hinanden i flot design. Derfor forventer vi os en del af produktet, der vil blive testet på flere forskellige måder.

Vi går videre til kassens indhold...

Reverb
 
Superbruger
Tilføjet:
22-09-2010 23:18:42
Svar/Indlæg:
454/68
Fin anmeldelse og super OC sektion 😛 , men drop de der "Vi går videre til..." nederst på siden - det bliver lidt noget "dobbeltkonfekt". Det er selvsagt at i går videre til næste emne mht side opdelingen som jo vises oppe til højre.


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
24-09-2010 17:29:27
Svar/Indlæg:
813/49
Skulle lige se hvad det der Ozone var for noget.... Ozone har Smog i deres discontinued afdeling. 😉