Computex - Dag 4

HT Exclusive d.  06. juni. 2016, skrevet af Ronin2300 0 Kommentarer.  Vist: 7910 gange.

MSI

Det første MSI viste os er deres nyeste X99 bundkort specifikt lavet til Broadwell-E. Bundkortet hedder X99A XPower Gaming Titanium, og som det ses på billedet har det fået et lidt anderledes design end vi har set tidligere fra MSI, der ofte har lavet deres XPower og MPower serie gul og sort. MSI var bestemt ikke afvisende overfor at sende os et sample til test.

 

Næste bundkort er Z170A XPower Gaming Titanium, som er den største OC udgave til Z170 platformen. MSI har dog valgt til denne platform at lave en OC del af bundkortet der kan tages af, således at knapperne til OC ikke behøver være på bundkortet hvis det skal bruges i et kabinet, men til en omgang overclocking kan det sættes på. Igen forsøger vi at få fat i et sample til test.

 

MSI har også lavet en udgave med et kulfiber design, hvis man mener det passer bedre til det system man er ved at bygge.

 

Til Z170 chipsettet har MSI også lavet et kulfiber design.

 

Deres Gaming bundkort som vi allerede kender var også til udstilling.

 

Til B150 platformen har MSI også valgt at bringe et nyt design de kalder for Arctic.

 

Her ser vi 3 workstation bundkort. Øverste er X99, hvor man ikke får en masse dioder og andet pynt, og selvfølgelig mulighed for ECC RAM. Bundkortet i midten er et workstation bundkort til Z170 platformen, igen med mulighed for ECC RAM. Sidste bundkort er en smule mindre, og er stadig til Z170 platformen med mulighed for ECC RAM, det specielle her er dog 10Gbit netkort onboard.

 

Vi så også et Gaming bundkort til AMD's 990FX platform.

 

I grafikkort afdelingen blev vi præsenteret for GTX 1070 Gaming og GTX 1080 Gaming, hvor MSI Gaming logoet er på GTX 1080. Logoet kan lyse op på GTX 1080, mens GTX 1070 ikke har fået et LED logo på bagpladen.

 

Sammen til GTX 1070 og GTX 1080 har MSI også lavet en ny SLI bro med en højere båndbredde end tidligere der skal sikre at kortene kan arbejde sammen optimalt. SLI broen kommer kun til 2-vejs SLI i starten, og den er heller ikke helt færdig endnu. Den kommer med LED lys der passer til deres Gaming serie grafikkort.