Test: Linksys WRT160NL router

Netværk d.  02. juni. 2010, skrevet af Polarfar 1 Kommentarer.  Vist: 17088 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Linksys
DK distributør: HornetTek

Network Magic


Der medfølger et lille smart program til at overvåge dit netværk kaldet Network Magic fra firmaet Pure Networks der er ejet af Cisco. Største minus ved programmet er at det er en 7 dages prøvelicens der følger med, så skidtet udløber efter en uge, og så er det til lommerne.



 

Lige nu koster en licens der dækker installation på op til 8 maskiner små 40$, eller 235kr. Og hvad får man så for de penge ?



Network Magic sørger for at holde øje med de enheder der er på netværket, og jeg blev faktisk lidt overrasket over hvor meget jeg efterhånden har stående i huset der kan snakke sammen over mit LAN. Har du programmet installeret på flere maskiner hjælper den til med at dele mapper og printere, den moniterer trafik, og kan analysere enhederne på netværker for at se om der er sikkerhedsmæssige problemer.



Som det ses så mangler jeg at installere tilgængelige opdateringer til mine Windows maskiner to steder i huset, jeg mangler at registrere Network Magic programmet, og mit trådløse netværk er pivåbent da jeg ikke har slået netværkslåsen til. Og hvis man sidder og klør sig i nakkehårene og ikke aner hvad programmet dog mener med alt det, så er der en god hjælpefunktion med svar på de mest almindelige spørgsmål, og ellers er der adgang til support.

Programmet har rigtig mange detaljer, flere end jeg kan nå at gennemgå her. Hvis du er en haj til netværk og har 100% styr på hvad du laver og hvem der har adgang til dit net, så er programmet måske lidt spild af penge.Men hører du til dem der ikke aner hvad en IP adresse er, hvad DHCP laver og regner med at alt det tekniske på en PC og et netværk skal foregå uden din indblanding, så giver Network Magic dig hurtigt og nemt et overblik over netværkets tilstand. Og vigtigst af alt så fortæller den om der er nogle problemer du skal tage dig af.

 

Fearless
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2010 06:29:14
Svar/Indlæg:
4536/104
Rigtigt fin og flot test, Polarfar. 🙂

Jeg har storebroren til den her router WRT610N + deres 300mbit wifi usb pind/kort (WUSB600N) .. og må sige at efter jeg har rodet lidt med det, er jeg yderst tilfreds. Super stabil, super nice med 200-300mbit ved 10-15m og 1 rum/2 væge mellem.

min har så også 10/100/1000mbit switch build in + dual band 2,4 + 5ghz linier. og så er min uden de grimme synlige antenner.

Så ka i vært fald godt anbefale de nyere linksys wifi routere..