Test: Roccat Pyra

Styre-enheder d.  28. juni. 2010, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 8379 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: HornetTek

Kassens indhold

Musen kommer i en kasse med gennemsigtig front så man kan se produktet, og tekst på bagsiden der beskriver funktionerne. Desværre er indpakningen ikke lavet, så man kan mærke formen på musen uden at åbne pakken. Til gengæld er det let at åbne pakken og lukke den igen, hvilket bestemt ikke er tilfældet med alle indpakninger til specielt mus.

 

 

 

 Og her er så pakkens indhold:

 


 

  • Roccat Pyra
  • Roccat ID-kort
  • Driver Mini-CD
  • Quick-guide
  • Pose til opbevaring

Med det medfølgende ID-kort får man adgang til Roccat's community Roccat World, der er kun er for ejere af et Roccat-produkt. Dette er tydeligvis et forsøg på, at gøre det til noget specielt, men det virker faktisk en smule søgt og ligegyldigt. Det giver ikke så meget mening at driver CD'en er en mini-CD, der ikke passer ind i et slot-in drev, der ofte sidder på bærbare computere som f.eks. min egen. Indholdet kan dog hentes på nettet.

da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
28-06-2010 17:44:30
Svar/Indlæg:
4437/91
God test, lækker mus. Jeg har dog stadig ikke fattet det med ultra høj sens. Så flakser man jo bare omkring og ninjaer alt omkring een?! Alle jeg kender spiller med moderat eller lav sens. Så 1600 DPI er fint IMO. Man sætter da bare windows musse egenskaber tilsvarende?! eller er jeg helt galt på den?


Peterlh
 
Overclocker
Tilføjet:
28-06-2010 22:09:14
Svar/Indlæg:
449/19
Fin test.
Jeg bruger selv 1600 DPI, da jeg synes at det passer perfekt, men jeg kan da godt forstå er der måske er nogle der synes at det er rart med 2000 DPI i nogle situationer.