Test: Plantronics Audio 920

Lyd d.  08. september. 2008, skrevet af season88 1 Kommentarer.  Vist: 9214 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Plantronics
DK distributør: Hasee.dk

Layout / Design

 

 Headsettet vi har med at gøre her er en fiks lille sag, ingen tvivl om det.

      

Selve headsettet er udformet som vi har set det så mange gange før. En lidt aflang lydenhed med indbygget mikrofon, og det hele bilver holdt fast på hovedet af en bøjle i hård gummi. Intet nyt her. Dog er det værd at bemærke at Plantronics har valgt kun at placere én enkelt knap på headsettet. Denne er placeret lige midt på øret når brugeren har headsettet på. Denne knap fungere i bund og grund ligesom et mini 3-vejs joystick. Her har man mulighed for at skruge op og ned for lyden, samt modtage og afslutte opkald fra telefonen. Dette er ganske smart når man er på farten, og man bliver ikke forviret over en masse forskellige knapper der er placret indenfor et alt for småt område. Dog er det bare en negativ ting ved dette. Som sagt er den enlige knap placeret lige midt for øret, og det vil også lige lige ud for øregangen. Dette betyder at man oplever en meget højt "klik-lyd" så snart man trykker fora t modtage eller ende et opkald.

 

 

Headsettet er uden tvivl designet til at være usynligt, og når det endeligt er synligt, så er det stilet. Der er ingen skrigende farver, og de 2 hovedfarver er sort og sølv der sikre et perfekt sammenspil. Den eneste farve der skiller sig ud er dioden der lyder når der er Bluetooth forbindelse til headsettet. Når headsettet leder efter en en enhed at forbinde til, så blinker den blå diode, når headsettet har oprettet forbindelse lyder den blå diode konstant, og når headsettet er ved at løbe tør for strøm, så blinker en lille rød diode. Ingen af disse dioder er så skarpe at de distrahere, og farverne er ganske behagelige at se på.

 

 

Hvis vi kigger lidt nærmere på bøjlen, så er den 2-farvet, og produceret i 2 forskellige materialer. Det første stykke der sidder fast på selve headsettet er lavet i sort plastic der er af samme slags som resten af headsettet. Den øverste halvdel der går bagom øret er lavet i matteret gummi. Dette gør bøjlen utrolig smidig, og desuden leder gummi ikke kulde på samme måde som plastic, så derfor føles headsettet ikke så koldt at tage på som hvis hele bøjlen var blevet produceret i plastic.

 

 

Lad os nu kaste et blik på USB-donglen. Bluetooth donglen er fremstillet i sølvfarvet plastic, og designmessigt er der slet ikke noget at komme efter der. Den er simpel og uden alt for mange ting der skriger "Se mig." Det eneste der træder lidt ud er connection knappen der sidder på oversiden. Denne er af et lidt mere mørkt materiale end resten af headsettet, men dette gør slet ikke noget da den bestemt ikke er grim. Det eneste der undre mig lidt er at Plantronics har valgt at sætte en sort hætte over USB-stikket, men det er i småtings afdelingen, så det er ikke noget vi gider at gå yderligere op i.

 

 

 

 

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-09-2008 16:23:53
Svar/Indlæg:
7263/260
#0

God test 🙂