Test: Plantronics Audio 920

Lyd d.  08. september. 2008, skrevet af season88 1 Kommentarer.  Vist: 9213 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Plantronics
DK distributør: Hasee.dk

Kassens indhold

Jeg har før kigget på mange forskellige bundles der følger med diverse produkter. Men her er jeg virkelig usikker på om det er et godt eller skidt bundle. Lad os se på hvad der ligger i pakken.

 Plantronics Audio 920 bundle

 

  • Plantronics Audio 920 Bluetooth headset
  • Bluetooth USB dongle
  • USB kabel der også fungere som laderkabel
  • Brugervejledning på CD

Jeg har set bundles der indeholdt mindre end dette, men jeg har bestemt også de dem der indeholdt mere. Jeg ved ikke om det bare er mig der er gammeldags, men når jeg en sjælden gang læser manualen, så vil jeg gerne have den på papir i hånden, og ikke på en CD som vi ser her. Men det er bestemt noget der giver mange plusser i min karakterbog at der rent faktisk medfølger en Bluetooth USB-dongle, og ikke bare et kabel som vi f.eks. så det ved Jabra BT620s headsettet.

Og endnu en svær ting at vurdere, er om opladning via USB er en god ide. Man kan se på det på to måder. Den ene er da at det er meget smart da man slipper for at have en 220v omformer til at ligge og flyde et sted. Den anden er at man skal have sin computer tændt (hvis man da ikke har strøm i USB portene når computeren er slukket), og da størstedelen af køberne til et produkt som dette er erhversfolk, så tvivler jeg på at de rent faktisk bare lader computeren stå for at lade deres headset.

Desuden var noget af det første jeg lagde mærke til, at der ikke medfulgte en ekstra eksemplar af den gummiprop som man stikker ind i øret. Men dette er der ganske naturlige årsager til, for det der sidder på headsettet kan nemlig ikke komme af. Dette betyder at den ikke kan blive vasket, men på den anden side så bliver den heller ikke væk.

Ulækkert eller praktisk? Vurder selv mens vi springer hastigt videre til specifikationerne.

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-09-2008 16:23:53
Svar/Indlæg:
7263/260
#0

God test 🙂