Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Edimax
DK distributør: MM distribution

Software

 

Som tidligere angivet, medfølger der en opsætnings-CD til samme af routeren. Men da CD'er i min optik er ved at være lidt passé - især med routere som man kan sætte op via webinterfacet - er det netop på denne måde vi konfigurerer den.

 

Da vi først logger ind på routerens IP-adresse, bliver vi mødt af noget generel info omkring enheden; deriblandt firmwareversion og oppetid. Vi haster dog videre til Quick Setup, da det er her vi skal indstille routeren, så vi kan komme på nettet med vores bærbare computer.

        

Indledningsvis vælger vi, at vi ønsker at benytte en 3G-forbindelse. Efter dette, skal setup'en fødes med pinkode og adgangspunkt, så den kan tilgå internettet igennem vores Huawei E180 modem.

          

Afslutningsvis skal vi vælge indstillingerne for det trådløse netværk; eksempelvis hvilken trådløs standard der skal benyttes - og til sidst krypteringsform og adgangskode. Så er vi faktisk kørende, og klar til at gå på nettet!

 

Ønsker man at opdatere firmwaren mm., er dette naturligvis også muligt. Dog var der i skrivende stund ingen opdateret firmware tilgængelig. Som på diverse gængse routere, kan man naturligvis også stille på den indbyggede firewall.

  

Lad os smutte videre og se, hvordan routeren er i brug...

jakob3k
 
Superbruger
Tilføjet:
06-05-2010 21:15:07
Svar/Indlæg:
440/3
Interessant... Hvis nogen af jer har sådan en og en PS3 derhjemme, vil I så ikke lige være venlige at teste, om PS3'en virker sammen med den? 🙂


Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
06-05-2010 21:38:20
Svar/Indlæg:
14079/622
Jeg har desværre ingen konsoller - så havde jeg gerne prøvet det af for dig. Håber en anden har svaret til dig 🙂