Test: Noontec Zoro HD

Lyd d.  02. maj. 2013, skrevet af Bonghætte 2 Kommentarer.  Vist: 12398 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Bonghætte
Oversættelse: Bonghætte

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,00
Produkt udlånt af: Noontec
DK distributør: DCS

Introduktion

 

Noontec er ude med et sæt ørekopper der på alle måder vil konkurrere med Beats Solo. Zoro HD er navnet, og de skulle meget gerne tiltale alle der umiddelbart godt kan lide den nye trend med pianoblank plast, et stort fedt logo på siderne, men nu også med god lydkvalitet - ifølge Noontec. Om de bærer eller brister ved deres løfter er hvad vi er her for, så lad os få introduceret firmaet.
 
Det skal nævnes at dette headset kommer i to forskellige udgiver. Zoro og Zoro HD. Forskellen er umiddelbart kun den medfølgende mikrofon på selve kablet, og omkring 200kr prismæssigt. Denne test vil derfor berøre begge versioner, med undtagelse af mikrofon afsnittet under testen.
 
 

 
 
Noontec er et kinesisk mærke der lægger meget stor vægt på design, heraf deres slogan 'Electronics Fashion'. Mærket blev grundlagt i 2002 og er et firma på omkring 500 ansatte, med omkring 60 ansatte under Research and Development. Firmaet bestræber sig på at observere multimediemarkedet tæt, og finde huller hvor de tror på der er stor efterspørgsel på bedre produkter. Noontec har mange distributører verden rundt, for at nå så mange potentielle kunder så let som muligt.
 
Vi kigger i kassen på næste side
Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-05-2013 08:59:39
Svar/Indlæg:
2343/272
God test og nice reference :)

Prøvede du dem med din galaxy s2? For den har af en eller anden grund et kæmpe problem med 32ohms ørebøffer, det lyder simpelthen bare skidt.


Bonghætte
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-05-2013 15:01:36
Svar/Indlæg:
1271/38
Jeg har intet problem på min GS2, hverken med 16, 32 eller 55Ohms headset.

- Det er dog sandt at den ikke kan spille de helt tunge sæt ordentligt op, og begynder at forvrænge og 'hisse' hvis man forsøger at tvinge den op på høj lydstyrke, men sådan er det jo med de fleste lommestørrelse medieenheder. Den spiller fint til formålet, og jeg har intet problem haft med Zoro sættet.

🙂