Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 445,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

Dette bundkort er dedikeret til brugere som gerne vil have et lavpris AMD system, men dog med lidt mulighed for at overclocke på APU'en. Den oplagte brug vil være et lille multimediecenter eller en lille minigamer, forudsat at man sætter noget dedikeret grafik i den ene PCIe x16 sokkel eller begge slots. Den vil også være velegnet som kontormaskine både med og uden dedikeret grafik.



 

På kassens forside er der MSI's logo og i overkantens højre side vises det at bundkortet er et sokkel FM2+ bundkort til Serie A APU'er fra AMD og at chipsættet er A88. Længere nede ses bundkortets navn i blå skrift mod kassens blanksorte baggrund. På bagsiden fremhæves bundkortets mange funktioner og teknologier og at det er topkvalitet og stabilt. Der er et flot billede af bundkortet og de enkelte omtaler refererer til de rigtige steder på bundkortet via henvisende streger.



 

MSI har været på markedet i over 20 år med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinjen består af bundkort, grafikkort, notebooks, barebones, netværks- og serverprodukter. Med deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkort markedet.

 

Mr.
 
Superbruger
Tilføjet:
03-05-2016 19:50:51
Svar/Indlæg:
2518/53
Har et A88XI AC V2 nu og det minder meget om det.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
03-05-2016 20:01:44
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

Ja fint nok, det er bare farverne og formfaktoren der er forskellen på dit og det testede. 🙂