Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: KeeZor
Oversættelse: KeeZor

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 175,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design
 

Udgaven af C270 som jeg har til test, er en Limited Edition. Det betyder, at designet er meget kreativt, og der er 5 forskellige at vælge mellem udover standardmodellen, som er grå. Jeg har set to modeller mere på google, men de er ikke på Logitechs side, så de er muligvis allerede udgået.
 




Det er desuden muligt at købe både tastatur og mus i matchende design.



Som forventet af et Logitech produkt, føles kvaliteten helt i top. Mekanismen til at montere webcam'et på skærmen fungerer godt, både på en 3 cm tyk skærm og på en 5 mm "tynd" skærm. Der er også indbygget mikrofon, så slipper man for også at have sådan en til at fylde på bordet.

Hældningen kan justeres ca. 30° op og ned, hvilket efter min overbevisning dækker alle behov. På ledningen er der et stykke velcro, så man kan holde styr på den under transport.



Rightsound er en teknologi til at reducere ekko. Den fungerer ved, at stemmen fra den person, du taler med registreres, og at softwaren derefter sorterer personens stemme fra, hvis den bliver opfanget i din mikrofon, så han ikke får sin egen stemme tilbage. Læs mere om dette her



Rightlight er en anden teknologi, som Logitech har udstyret C270 med. Den måler på lysmængden i billedet og justerer sin kontrast og lysstyrke derefter. Det giver et billede, som ikke er over- eller underbelyst, samt efter Logitechs udtalelse - en bedre hudfarve uanset lysforhold. En videodemonstration kan ses her, læs mere på Logitechs side her

BUG
 
Superbruger
Tilføjet:
18-03-2012 17:12:44
Svar/Indlæg:
734/69
fed test ??

ingen video kvalitet demo ?