Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: KeeZor
Oversættelse: KeeZor

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 175,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software


Anden del af softwarepakken er "Logitech vid HD", som er deres svar på videoopkalds software.

Det første, som skal gøres, er at oprette en konto. Til det skal der kun bruges navn, email og password. Meget nemmere bliver det ikke.



Det næste vindue giver mulighed for at vælge hvilke enheder, programmet skal bruge til lyd og video. Til sidst får man mulighed for at invitere venner til programmet, via deres email.



Så er vi færdige med oprettelsen og kan komme i gang med at bruge programmet. Interfacet er meget simpelt. Øverst i venstre hjørne kan man ændre sin status, og midt på siden har man sine venner.



Så er det tid til at kigge på indstillingerne. Der er mulighed for at justere og teste lydenhederne. Under advancerede indstillinger kan man justere båndbredde, om Vid HD skal starte med Windows og et par andre ting. Et minus her er, at den dukker op i en ikke særlig høj liste, som man skal scrolle i for at komme gennem indstillingerne. Hvorfor ikke bare lave den fuld højde eller give brugeren mulighed for at justere højden.


 

 


Inden vi slutter af, har jeg oprettet en konto mere for at simulere en samtale. Igen er interfacet simpelt, men uden at mangle funktioner. Der er mulighed for at justere lyden, slå mikrofonen fra, gå til fuldskærm og aktivere tekst-chat.


BUG
 
Superbruger
Tilføjet:
18-03-2012 17:12:44
Svar/Indlæg:
734/69
fed test ??

ingen video kvalitet demo ?