Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: KeeZor
Oversættelse: KeeZor

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 175,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation
 

Installation af den medfølgende software gav en smule vanskeligheder til at starte med. De første to gange installationen blev startet fik jeg følgende advarsel:



Tredje gang lykkedes det dog at komme i gang. Først vælges sprog, og derefter tilsluttes webcam'et til computeren.



Webcam'et findes af installationen efter ca. 10 sekunder, og den konstaterer, at det er et C270.



Installationen undersøger også, hvilken software man i forvejen har til videoopkald, og tilføjer automatisk en genvej til det, Logitech's webcam software.



I det følgende vindue vælges hvilke programmer, som skal installeres på computeren. Jeg har valgt det hele, og som det ses, fylder det i alt 276 MB. Nu installerer den det valgte software, dette tog i mit tilfælde under 1 minut.



Nu er installationen afsluttet, og computeren skal genstartes. En lille fejl har sneget sig ind her, knappen "Genstart" skulle have heddet "Genstart senere". Efter installationen er mikrofonen dukket op i windows lydindstillinger, og kan her indstilles eller deaktiveres efter behov.



 

Som det er kendetegnet ved Logitech, gik installationen(udover advarslen i starten) smertefrit fra start til slut. Størstedelen af de personer, som kan benytte software til videoopkald, skulle have en god chance for at kunne installere webcam'et uden hjælp.

BUG
 
Superbruger
Tilføjet:
18-03-2012 17:12:44
Svar/Indlæg:
734/69
fed test ??

ingen video kvalitet demo ?