Test: Arctic P402 BT headset

Lyd d.  14. maj. 2013, skrevet af KennethThomsen 3 Kommentarer.  Vist: 8167 gange.

Korrekturlæser: The Boss
Billed behandling: KennethThomsen
Oversættelse: KennethThomsen

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 563,49
Produkt udlånt af: Arctic Cooling
DK distributør: Techdata

Opsætning

I min test vil jeg forsøge at parre headsettet med min iPhone 5 og min Mac Book Pro, da jeg desværre ikke har Bluetooth i min PC.

Før jeg sætter dem op, starter jeg med at smide dem til opladning for at være sikker på at de er ladet helt op. Dioden på venstre ørekop lyser op når den er sat til opladning, og så snart at batteriet er ladt helt op, stopper den med at lyse. Jeg satte den til opladning i USB porten på min computer, og efter 2 timers tid var den ladet op. Umiddelbart skulle det tage mellem 2-3 timer at lade dem fuldt op, hvis de har været helt afladet, så 2 timer må siges at være i den helt acceptable ende af skalaen.

Jeg starter ud med at parre den med min iPhone og giver mig i kast, som en ægte nørd, uden at have læst manualen. Jeg forsøger at holde multifunktionsknappen inde og efter 3 sekunder tænder headsettet. Nu skal jeg bare finde ud af hvordan jeg gør den synlig så jeg kan finde den via Bluetooth på min iPhone. Min umiddelbare tanke er at man skal holde knappen nede i x antal sekunder, men så slukker headsettet bare. Dette gør jeg 3-4 gange, før jeg bliver utålmodig og læser manualen.

"Hold multifunktionsknappen nede i 7 sekunder, indtil dioden blinker skiftevis mellem rød og blå.", står der. Jeg tænder for headsettet igen og prøver at holde knappen nede, men igen slukker det bare. I mit hoved virker det en smule ulogisk, men jeg finder efterfølgende ud af at det altså kræver at headsettet er SLUKKET før at man forsøger at gøre dette. Så jeg slukker headsettet og holder derefter knappen inde i 7 sekunder. Efter 3 sekunder indikerer dioden at det er tændt, og kort tid efter begynder den at blinke blå og rød som beskrevet.

Jeg finder straks frem til Bluetooth delen i min iPhone, søger efter headsettet og den dukker sørme op, og kan parres uden problemer - SUCCES!

 

 

 

 

Da jeg først har fundet ud af hvordan jeg sætter headsettet i parrings-tilstand, er det lige så simpelt at tilslutte min Mac. Det fungerer helt uden problemer.

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-05-2013 15:34:41
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

PRODUCT OF THE YEAR!!!


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
14-05-2013 15:43:36
Svar/Indlæg:
4741/1690
#1
Andre ting kan jo have indflydelse, der gør dem til et godt produkt alligevel.


p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2013 09:23:58
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre er lydkvaliteten en anelse mudret, der mangler bas og diskant og mikrofonen har en tendens til at opfange baggrundsstøj"

"men længden af Micro-USB kablet samt at der ikke fulgte nogen adapter med så den kunne oplades i en stikkontakt gør at jeg ikke kan give den mere end 3 point"

"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

Så for at opsummere, så kan du høre musik i dårlig mudret kvalitet, på et headset af dårlig kvalitet. Til gengæld kan du høre det i lang tid, og betaler kun samme pris som du vil kunne få et rigtigt godt trådet headset for, og det er altså "product of the year" værdigt?

Få det nu fixet.