Test: Arctic P402 BT headset

Lyd d.  14. maj. 2013, skrevet af KennethThomsen 3 Kommentarer.  Vist: 8164 gange.

Korrekturlæser: The Boss
Billed behandling: KennethThomsen
Oversættelse: KennethThomsen

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 563,49
Produkt udlånt af: Arctic Cooling
DK distributør: Techdata

Kassens indhold

 

 

Kassen indeholder hvad man vil forvente af et trådløst headset, men så heller ikke mere end det.

 

 

 

 

Liste over tilbehør / Kassens indhold:

  • Arctic P402 BT headset
  • 1x Micro-USB kabel
  • Rejse/opbevarings-pose
  • Manual

Kassen indeholder selvfølgelig selve headsettet, som jeg vil komme meget mere ind på - på de næste par sider. Desuden er der en rejse/opbevarings-pose som man kan opbevare sit headset i når det ikke bruges, eller hvis det f.eks. skal ligge i tasken. Posen føles ganske lækker og ser ud til at kunne holde til at ligge løst i en taske sammen med andet IT udstyr uden frygt for at den er gået i stykker indenfor en uge. Så slipper man også for at ens headset bliver filtret ind i kabler og andet, hvis man som jeg ikke går særligt meget op i at rulle ens kabler pænt sammen når de lægges i tasken.

Der følger et MEGET kort Micro-USB kabel med (ca. 20 cm), og jeg kunne godt ønske at dette var lidt længere. Det tvinger lidt en til at lade sit headset op ovenpå sin computer, eller at investere i en USB hub med forlænger kabel så man kan få det op på skrivebordet. Lidt upraktisk for et headset. Desuden synes jeg at der mangler et adapter-stik så det kunne lades op via en stikkontakt, min computer står desværre ikke altid tændt. 

Sidst men ikke mindst er der en manual der hjælper dig med at få parret headsettet med din smartphone eller computer.

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-05-2013 15:34:41
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

PRODUCT OF THE YEAR!!!


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
14-05-2013 15:43:36
Svar/Indlæg:
4741/1690
#1
Andre ting kan jo have indflydelse, der gør dem til et godt produkt alligevel.


p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2013 09:23:58
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre er lydkvaliteten en anelse mudret, der mangler bas og diskant og mikrofonen har en tendens til at opfange baggrundsstøj"

"men længden af Micro-USB kablet samt at der ikke fulgte nogen adapter med så den kunne oplades i en stikkontakt gør at jeg ikke kan give den mere end 3 point"

"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

Så for at opsummere, så kan du høre musik i dårlig mudret kvalitet, på et headset af dårlig kvalitet. Til gengæld kan du høre det i lang tid, og betaler kun samme pris som du vil kunne få et rigtigt godt trådet headset for, og det er altså "product of the year" værdigt?

Få det nu fixet.