Test: Arctic P402 BT headset

Lyd d.  14. maj. 2013, skrevet af KennethThomsen 3 Kommentarer.  Vist: 8159 gange.

Korrekturlæser: The Boss
Billed behandling: KennethThomsen
Oversættelse: KennethThomsen

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 563,49
Produkt udlånt af: Arctic Cooling
DK distributør: Techdata

Design

Nåh... Så er det blevet tid til at få kigget på høretelefonerne, og mit førstehåndsindtryk inden jeg får dem ud af æsken er ganske god. Design mæssigt synes jeg de ser super lækre ud. Det "børstede" metallic-look på ydersiden, og det meget simple design er noget der tiltaler mig.

 

 

 

 

Mit førstehåndsindtryk da jeg holder dem i hånden for første gang er at de virker meget lette. 142g er ikke meget, men det overraskede mig alligevel lidt. Samtidig føler jeg lidt at jeg står med et stykke hardware i hånden som er meget skrøbeligt.

Det virker meget plastikagtigt, og bøjlerne er meget tynde. Stålbøjlerne der går ned og holder fast i ørekopperne, og som kan justeres for at tilpasse dit hoved, er også meget tynde, og så hænger der en meget tynd ledning løst fra bøjlen og ned til ørekopperne. Det er ikke umiddelbart det jeg forventer af et produkt til næsten 600 DKK, og jeg kunne godt frygte at man hurtigt kunne komme til at sidde med en bøjet bøjle eller en løs forbindelse. 

Ørekopperne er lavet af en omgang imiteret læder, og det er en smagssag om man er til læder eller stof, men jeg foretrækker stof. Efter længere tids brug af headsettet bliver det varmt af have dem på, og der er ingen luft. Ørekopperne er heller ikke særligt store, så hvis man har meget større ører end mig, så kommer de altså til at sidde PÅ øret fremfor OMKRING øret. Det er dog til at overleve, da de netop er meget lette, så man føler ikke at de generer.

På venstre ørekop er der placeret 2 knapper og en multifunktions-knap. De 2 almindelige knapper bruges til at skifte nummer hvis man hører musik, og multifunktions-knappen kan bruges til at skrue op og ned for lydstyrken ved at vippe knappen op og ned, samt starte/stoppe musik og besvare/afslutte et opkald ved at trykke på den. Knapperne kan også bruges til en række andre opkalds funktioner som f.eks. at ringe op til den sidste person man har snakket med osv. Helt nederst er der en Micro-USB port som bruges til opladning, samt en diode.

 

 

Knapperne synes jeg er logisk placeret, og de er nemme at komme til.

Det er lidt ærgerligt at de ikke har gjort lidt mere ud af at få det til at føles som kvalitet. De kunne forveksles med et headset købt i en Tiger butik - måske i den lidt dyrere ende.
Jeg kan kun håbe på at de er bedre sat sammen end de ser ud til. Så jeg vil gå videre med testen, og få parret dem med nogle enheder.

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-05-2013 15:34:41
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

PRODUCT OF THE YEAR!!!


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
14-05-2013 15:43:36
Svar/Indlæg:
4741/1690
#1
Andre ting kan jo have indflydelse, der gør dem til et godt produkt alligevel.


p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2013 09:23:58
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre er lydkvaliteten en anelse mudret, der mangler bas og diskant og mikrofonen har en tendens til at opfange baggrundsstøj"

"men længden af Micro-USB kablet samt at der ikke fulgte nogen adapter med så den kunne oplades i en stikkontakt gør at jeg ikke kan give den mere end 3 point"

"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

Så for at opsummere, så kan du høre musik i dårlig mudret kvalitet, på et headset af dårlig kvalitet. Til gengæld kan du høre det i lang tid, og betaler kun samme pris som du vil kunne få et rigtigt godt trådet headset for, og det er altså "product of the year" værdigt?

Få det nu fixet.