Test: Galaxy 6600GT Dualbios

Grafikkort, NVIDIA  d.  02. august. 2005, skrevet af red_martians 0 Kommentarer.  Vist: 8145 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.studiedata.dk
Produktet distribueres i DK af: www.studiedata.dk
Link til producentens website: www.galaxytech.com


Galaxy er en producent, der virkelig gjorde sig bemærket med nVidia's Geforce6-serie. De var nemlig de første til at annoncerer en direkte konkurrent til HiS-IceQ-serie(ATi) med nVidia-chip. Konkurrent er ment på den måde, at de brugte køleren fra AC kendt som Silencer, men her med nVidia6800 som undervogn. Dette var faktisk deres gennembrud og allerede i dag er de normale på markedet.

Galaxy er en meget loyal grafikkort-producent for nVidia, men har valgt at gå andre veje end de fleste andre. Galaxy er i mange tilfælde noget der ligner et HiS med nVidia-teknologi. De producerer både "normale" grafikkort og grafikkort med støjsvag køling. Noget som er værd at sætte pris på hvis man arbejder meget ved sin computer. Her skal vi se på et af de lidt nyere tiltag fra Galaxy, nemlig deres dual-bios-grafikkort. Hvad det går ud på, skal vi se på lidt senere. Men lad os starte med indholdet.





Pakkens indhold






Udvendig ser pakken lovende ud, den ligner det man generelt ser, og mærkerne med dual-bios og Buzzer-alarm springer lige i øjnene.
Indvendig ligger en meget sølle bundle, der var ved at lade mig falde bagover. Der var ingen composite-kabler, og manualen var meget mangelfuld, da den kun beskrev et almindeligt Geforce6600GT. Bagefter tog jeg fat i den medfølgende dual-bios-bracket, og stod derefter med fire dele mellem mine hænder. Den var altså gået i stykker da jeg tog fat i den. En meget dårlig start for Galaxy, og måtte bruge et kvarters tid, på at sætte dimserne korrekt sammen igen. Ellers er tingene fornuftigt pakket ned.

Pakkens indhold:
  • Driver-CD
  • Brugermanual til et 6600GT (ikke dual-bios)
  • DVI-i-dongles (til VGA-udgange)
  • Super-Video-kabel
  • Grafikkortet

    Der er et enkelt super-video-kabel med af en tvivlsom-kvalitet. Hvilket gør at jeg ikke kan teste billedkvaliteten senere hen, da jeg som udgangspunkt bruger composite, grundet at det er det jeg har brugt i de andre test.