Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2865,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

BIOS

Billedet vi bliver mødt med når vi går ind i BIOS'en er et kæmpe X der ikke lader os glemme at vi her sidder med det ultimative MSI Z87 kort.

 

Her er vi inde i alle undermenuer i første menu. Her er der mulighed for at styre alle onboard chips på bundkortet.

 

Næste menupunkt hedder OC, og er helt sikkert den mest interessante del af BIOS. Her er det muligt at stille på praktisk talt alle indstillinger for at hive alt hvad det er muligt ud af CPU'en.

 

M-FLASH menuen giver meget sig selv. Har man et USB stik med en BIOS, kan man opdatere BIOS derfra ved at vælge "Update BIOS". Det er også muligt at gemme den nuværende BIOS på USB sticken ved "Save BIOS to storage".

 

Til højre er der også 3 menupunkter, som kan ses på det første billede i afsnittet her. Første menupunkt til højre er OC profiler, hvor de indstillinger man laver kan gemmes til senere brug.

 

Næste menupunkt hedder Hardware Monitor og giver mulighed for at holde øje med temperaturer, spænding og blæser hastigheder.

 

Sidste menupunkt hedder Explorer. Her er det muligt at se informationer omkring bundkortet ved at trykke forskellige steder på billedet.

Funcky
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-08-2013 09:45:03
Svar/Indlæg:
645/33
fint test, mega fedt board, men prisen er også derefter! nok noget mere end de fleste vil bruge.