Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2865,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

Software

Jeg fandt MSI's Command Center program på CD'en, så jeg vil lige gennemgå hovedpunkterne i det. Det første billede vi mødes af, giver mulighed for at ændre på CPU hastigheden og hastighederne på blæserne tilkoblet bundkortet.

 

Går vi til højre er det muligt at justere spænding til CPU og RAM samt indstille clock frekvens til RAM.

 

Længere til højre er det muligt at stille på clock frekvensen på den indbyggede GPU samt ændre spænding til GPU'en.

 

Vi smutter lige over RAMDisk og hopper over til OC Genie. Har man monteret bundkortet i et kabinet, og ikke gider åbne kabinettet, kan OC Genie aktiveres via denne side. Det er også muligt at gøre i BIOS.

 

Trykker vi på advanced nede i bunden, kommer der en lille undermenu op. Her er Voltage menuen åben, som giver os lidt flere indstillinger at lege med udover CPU multiplier og kerne spænding.

 

Vi springer tilbage til RAMDisk. Med denne del af programmet er det muligt at lave ens RAM om til et drev. Normalt vil disse blive helt tomme når strømmen tages fra RAM, hvorfor det er muligt at lave en backup fil i form af en image, som vil blive genskabt under Windows BOOT. Det betyder at BOOT tid kan tage længere tid, afhængig af størrelsen på RAMDisken. I programmet trykker man blot på "Enable" hvorefter man kan vælge størrelsen på lageret og trykke Accept.

 

Efter få sekunder får Windows registreret et nyt drev. Jeg har valgt at lave et på 1,8GB hvilket kan ses på billedet.

 

Hastigheden er ganske fornuftig, og med et spil installeret vil man praktisk talt ikke have load tider.

 

RAMDisk er lige så nemt at slå fra som det er at slå til. Trykker man på "Enable" går der få sekunder og drevet forsvinder fra Windows og man kan igen bruge sine RAM som RAM i stedet for et lager.

 

Et andet program jeg fandt på CD'en var Live Update 5. Programmet gør ikke meget andet end at søge efter opdateringer til driver eller BIOS på bundkort og grafikkort, samt kan holde MSIs software opdateret.

Funcky
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-08-2013 09:45:03
Svar/Indlæg:
645/33
fint test, mega fedt board, men prisen er også derefter! nok noget mere end de fleste vil bruge.