Test: DFI 855GME-MGF Micro ATX

Bundkort, Intel d.  05. januar. 2006, skrevet af Polarfar 2 Kommentarer.  Vist: 7518 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S


Introduktion



DFI der er bosiddende i Taiwan, har inden for de seneste år markeret sig på markedet, som producent af nogle af de mest overclock venlige bundkort til gamere , overclockere og andre entutiaster. DFI er dog ikke nye i branchen, men har været igang siden 1981.



DFI lagde stilen om for nogle år siden, men hvad der virkelig satte gang i sagerne på entusiast fronten var da den tidligere ABIT ingeniør Oscar Wu kom til. Deres tætte samarbejde med de fleste større producenter på markedet giver dem et meget bredt sortiment, med support for næsten alle sockets.

Her er der tale om et micro ATX bundkort til Pentium M, der ellers er beregnet til notebook brug og af denne grund har meget lav varmeudvikling. Især de nyeste Dothan modeller er i den seneste tid blevet et populært overclock objekt efter der er kommet almindelig bundkort med support for disse, da det har vist sig at overclock egenskaberne er temmelig imponerende.

Lad os se hvordan DFI bundkortet klarer sig.


Woodgnome
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-01-2006 01:55:22
Svar/Indlæg:
1888/560
At DFI selv skriver i manualen, at visse RAM ikke virker på platformen, kan overhovedet ikke undre nogen *host* (jeg er i hvert fald ikke bitter på DFI, det må i endelig ikke tro ;)).



Cykelskur
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-01-2006 13:11:58
Svar/Indlæg:
151/10
Utroligt at de ikke satser mere på HTPC markedet med dette bundkort, da det er ideelt til dette formål, dog ikke med det elendige ukompatible onboard grafikkort