Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 715,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Komplett.dk

Software

Denne side er taget fra artiklen om ASUS Z97-I PLUS da softwaren til disse to bundkort er helt ens. Tak til freak_master for afsnittet



 

Med hver nye generation bundkort lanceres et tilsvarende nyt ASUS AI Suite-program. Vi er hermed nået til tredje udgave og det ser anderledes ud end version to. Første billede man mødes af, er informationer omkring praktisk talt det hele. Klikker man på billedet under "4-Way Optimization" vil programmet genstarte computeren og søge at opnå maksimal ydelse mens der spares så meget som muligt på strømforbruget.
 


 

TPU-menupunktet giver mulighed for at indstille frekvens og volt til hukommelse og processor.
 


 

EPU er den strømbesparende del af softwaren, hvor ikke blot processorindstillinger og bundkortet kan ændres, men også nogle Windows-indstillinger, som kan bidrage med at spare på strømforbruget.
 


 

Digi+ Power Control giver mulighed for at ændre på VRM-modulerne, der leverer strøm til processor og RAM-moduler.



 

Sidste menupunkt i AI Suite 3 er Fan Xpert 2, der holder blæserhastigheder reduceret for et så støjsvagt system som muligt.

 

Erik
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-12-2014 07:45:11
Svar/Indlæg:
250/2
ASRock Z97 Extreme 3 koster ikke meget mere, men ville jeg klart foretrække....De hundrede kroner merpris giver mig lige lidt mere tryghed ved at have optisk udgang og flere porte, samt bedre helhedsindtryk.

http://www.compumail.dk/vare-o... (ikke for at reklamere netop for dem, men det er nem og overskuelig side, både ang. Pics og Specs.)

Måske er det også fordi jeg med ASRock både med Z87 Extreme 3 og 4, plus mit nuværende Z97 Extreme 6 kun har positive oplevelser, ikke kun her i huset, men også hos dem jeg har hjulpet til nye maskiner, det sidste års tid.



necromaniac
 
Ny Bruger
Tilføjet:
22-12-2014 14:42:09
Svar/Indlæg:
4/1
Der er cashback kampagne til den 27/12 så hvis man bestiller et asus z97-p og enIntel® CoreT i5-4690K får man 360.00 kr tilbage.