Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

X3 ReUnion og Need For Speed Underground2


X3 Reunion er nok det nyeste spil der er med i mine test. Spillet er hårdt grafisk da de bruger nogle enorme rum-scener pga. spillets handling i universet. Dvs. at det sætter store krav til grafikkortet at kunne beregne langt ud over fire vægge. Samtidig er der enorme rumfartøjer, asteroider og meget høje polygontal sammen med de nyeste tåge-effekter (pixelshader) der gør dette spil krævende og perfekt til test.
Det andet spil er det lidt ældre "Need For Speed Underground 2" der med sine flotte og realistisk shadereffekter, flere forskellige former for lys, placeret mange steder, tvinger computeren til at lave detaljerede og krævende skygger. Need for Speed-serien er en serie bil-spil og NFSU2 som det bliver forkortet er det næstnyste i serien.


X3 styrer X1600-kortet ret effektivt. Vi ser fps der er væsentligt højere end i 3Dmark, og dog vil jeg ikke kalde spillet spilbart. Det er stadig meget tungt og nogle af scenerne når langt under 10fps. 6600GT er her efterladt i støvet og X1600pro er kun en smule dårligere med 4xFSAA/8xAF end 6600GT er uden noget.


Need For Speed Underground vender billedet igen. 6600GT er igen hurtigst og igen med en pæn margen ned til X1600pro. I low details er X1600 dog hurtigst, men ikke mange vil spille med så få effekter, jo mindre at grafikkortet er meget dårligt. Low-details er især beregnet for test af low-end-grafikkort, hvilket jeg ikke vil betegne X1600pro som.