Test: LG Nexus 5X Smartphone

Smartphone/tablet d.  22. december. 2015, skrevet af Lyngze 1 Kommentarer.  Vist: 14453 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Lyngze
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3325,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

Generelt

Før vi går over til de egentlige benchmarks starter vi med en lidt mere objektiv bedømmelse af telefonen. Rent ydelsesmæssigt har jeg været godt tilfreds med telefonen, selve Android systemet kører som smurt og der er ikke noget at bemærke, skift mellem apps fungerer uden ventetid. Der har dog været tilfælde hvor nogen apps kørte langsomt grundet åbne apps i bagrunden, hvorfor den ikke har kunne håndtere dette ordentligt ved jeg ikke, men hvis man lukker ikke brugte apps kører alt som smurt igen.

Telefonen holder fint strøm ved en enkelt dags brug, men heller ikke meget mere. Dog er jeg nok også en af de lidt hyppigere brugere af min telefon, hvorfor den nok også har lidt mindre batteri når dagen er omme. Skulle det bliver et problem er det til gengæld rimeligt hurtigt at lade telefonen, så ingen problemer her. Telefonen er dog til gengæld også ret hurtigt ladt fuldt op igen, ca. halvanden time og du er på 100 % batteri efter at telefonen er løbet helt tør.


Benchmarks

Lad os gå til benchmark delen, telefonen er blevet testet i følgende benchmarks.

  • Antutu
  • Quadrant
  • 3DMark

 

Vi ligger ud med Antutu hvor Nexus 5X klarer sig ganske fint, de lidt ældre high-end telefoner ligger et pænt stykke bagude sammen med Samsungs Tab Pro 10.1. Nexusen kan dog ikke helt hamle op med Samsungs Galaxy S6.



Det næste på programmet er Quadrant. Her har vi ikke Apples iPhone 6 med, da programmet ikke er at finde til iOS. Billedet ser her nogenlunde identisk ud, dog ser springet op til Samsungs Galaxy S6 måske omend endnu større ud end før.



Sidst men ikke mindst har vi 3DMark, her bliver der testet i IceStorm Unlimited, da det var den test hvor alle enheder kunne være med i. Her er løbet noget mere tæt, Nexus 5X er ikke så langt fra Samsungs Galaxy S6, dog er iPhone 6 heller ikke langt bagude i forhold til.



Alt i alt klarer Nexus 5X sig ganske udmærket. I forhold til sidste års top modeller er Nexusen et godt stykke foran hele vejen, men den hamler ikke helt op med Samsungs Galaxy S6. Det skal dog også siges at Nexus 5X ikke går efter at være markedets absolut bedste telefon, hvilket også afspejles i brugen af Snapdragon 808 frem for 810 som f.eks. ses i nogle af markedets førende modeller.


På næste side kan kommer testens konklusion.

 

Hr.
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-12-2015 11:10:27
Svar/Indlæg:
1363/125
Lækker mobil, men alt over 5" bliver bare for stort til mig.

Nexus 5 var lige tilpas. 🙂