Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1634,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Komplett.dk

Software



 

Når den medfølgende DVD sættes i drevet autostarter den til denne menu hvor det er muligt helt automatisk at installere alt både drivere og programmer. Det er dog heldigvis også muligt kun f.eks. at installere drivere. De 5 knapper i øverste del hver gruppe hvori der kan til/fravælges programmer, google browser, Norton Internet Security i demo eller til sidst Gamecaster.
 


 

Et rigtigt godt program er Command Center og herinde kan man justere på stort set alt. Det er ligesom en softwarebaseret BIOS. Man mødes af dette billede som viser CPU'ens aktuelle indstillinger. Det foregår under Fanen CPU som her er highlightet i rød. I venstre side ses 4 slidere en for hver kerne på CPU'en og dem kan man skyde på enten samlet eller hver for sig. Det er også muligt at justere på CPU og systemblæsere i højre side af billedet. På billedet til højre er det fanen DRAM og her kan man justere på RAMmens spænding.
 


 

IGP springer jeg over for der er intet at justere på. Så når vi frem til fanen Game Boost og her kan man ligesom man kunne med bundkortets drejeknap til Game boost overclocke systemet igen i de samme 7 trin, man vælger bare det trin man ønsker som f.eks. her trin 6 og kan i højre side se hvad det giver i OC. På billedet til højre er det USB indstillinger det drejer sig om nemlig det at slå USB 3.1 til for enhederne der er tilsluttet.
 


 

Forneden på Command Center billedet er der et punkt der hedder Advanced og trykker man på knappen kommer der fire røde knapper til syne ovenover.
 


 

Dem har jeg åbnet allesammen på dette billede og som det kan ses kommer der herunder en masse ekstra justeringer frem for de pågældende kategorier. Sensor billedet er grafisk og viser system og CPU temperaturer ganske nydeligt.
 


 

Der medfølger også et meget lækkert program til at indstille ting som Skærm forud indstillinger til f.eks. Gaming, Movie og eyerest (øjen hvile), det er selvfølgelig også muligt at justere helt til egen smag. Musen kan justeres til de indstillinger man nu har brug for og tastaturet kan indstilles til at starte programmer, logge ind på f.eks. Steam og i det hele taget kan der laves funktionstaster og hotkeys som man selv ønsker. Det kan være rigtigt lækkert at se diverse temperaturer og hastigheder på CPU, GPU og blæsere under spil og det klarer OSD systemet i Gaming App også. Og endelig er det muligt at ændre på Lysstriben under bundkortet så det f.eks. skifter eller ser ud som det nærmest trækker vejret. Alt i alt et godt program til hurtigt at skifte fra en slags computing til en helt anden.
 


 

Programmet til opdatering af dine drivere og programmer har altid været rigtigt velfungerende i tidligere versioner, og nu er det så nået til version 6 og det fungerer stadig upåklageligt. Selv BIOS'en kan opdateres med dette program.