Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1175,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Overclocking

Igen kører jeg på 4,8 GHz da det er her omkring CPU'ens begrænsning ligger. Det var ikke muligt at køre stabilt over de 4,8 GHZ selv ved en meget høj spænding på 1,4 Volt til kernen. Cinebench R15 måtte jeg dog skrue lidt ned for, da CPU testen ikke ville køre igennem selv ved den høje spænding.

 

3Dmark:

Stadig er Ice Stormtesten meget efter de 3 andre bundkort, og det udjævner sig i de 2 andre tests, hvor det testede bundkort dog alligevel må se sig slået af alle de andre.

 

Aida Extreme:

Også her i AIDA64 testen scorer det testede bundkort generelt en anelse mindre end de andre. I skrivetesten følger det dog pænt med M7 bundkortet.

 

BasemarlCL:

Her i BasemarkCL testen ser det temmelig sløjt ud for begge ATX bundkort, de må se sig slået af begge mITX bundkort i alle tests.

 

Cinebench R15:

I denne test er GAMING PRO bundkortet 6 FPS efter M7 bundkortet, også i CPU testen. 

 

CrystalDiskMark:

I CrystalDiskMark testen ligger alle de testede bundkort her i OC testen næsten på lige linje, kun i 4K skriv falder GAMING PRO helt tilbage i feltet.

 

PCMark 8:

Også i denne test følger GAMING PRO faktisk ganske udemærket med de andre og scorer højest i Creative testen. I Storage testen er ydelsen dog ikke på højde med de andre bundkort.

 

wPrime:

Der er ikke noget at hente ved OC her i wPrime testen og MSI Z170A GAMING PRO kommer ind på sidste pladsen.