Test: Asus Maximus VIII Hero

Bundkort, Intel d.  14. juni. 2016, skrevet af Ronin2300 3 Kommentarer.  Vist: 21329 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Ronin2300
Oversættelse: Ronin2300

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1665,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Konklusion

ASUS har med deres opgradering af Hero bundkortet leveret et godt bud på et mid-end kort i deres ROG serie. Det har sørget for en god række af tilslutningsmuligheder og de ændringer der er fra tidligere udgaver af kortet synes jeg er til det bedre. Her er lækkert design der uden tvivl vil falde i målgruppens smag og en lang liste af funktioner møntet på gaming og overclocking. 
 
Innovation/teknologi 4
ASUS leverer godt på Hero kortet, som kommer  med både USB 3.1 i type A og C, onboard lyd med gode komponenter og funktioner, og ikke mindst en lang liste af indstillingsmuligheder i BIOS der kan tilfredsstille langt de flestes behov i forbindelse med overclocking.
 
Bundle/Tilbehør 4
Der er et godt udvalg af tilbehør med som man forventer til et bundkort i denne klasse med rigeligt SATA kabler og lidt ekstra i kassen i form af klistermærker både til udsmykning og til marketingen af kabler and andet i kabinettet. Q-connectoren er også rigtig lækker at se, så man med pølsefingre som mine, slipper for at rode for meget med de små kabler til front udgangene.
 
Design/layout – 4
Design er altid en personlig smagssag men personligt synes jeg godt om design og layout på Hero kortet. Den anelse mere afdæmpede farvekombination klæder kortet og muligheden for personlig indstilling af lyset er et godt skridt i den rigtige retning. De forskellige tilslutninger er fornuftigt placeret på kortet hvor specielt kølesiden er godt dækket ind med tilslutninger fordelt på hele kortet. Jeg ville dog gerne have set start og reset knapperne placeret anderledes da de kan være besværlige at komme til når de er placeret i bunden når alt hardware er installeret.
 
Software/BIOS 4
ASUS’ UEFI BIOS er let og brugervenlig at bruge og giver et godt overblik over de forskellige funktioner og listen af muligheder for tweaking er lang nok til at tilfredsstille de fleste med hang til den slags. De medfølgende programmer til Windows giver også en god værdi til kortet med gode muligheder for fin indstillinger og ændringer direkte fra Windows. 
 
Ydelse 4
Jeg oplevede ingen problemer med Hero kortet der levere bundsolidt uden nogen tegn på ustabilitet. I overclocking var det vores CPU og specielt kølingen af denne der endte med at sætte en stopper for hvor meget vi kunne presse ud af systemet. 
 
Pris  4
Jeg synes man får en god værdi for pengene med Asus Maximus VIII Hero kortet. Kortet rammer et fornuftigt leje med gode funktioner i forhold til prisen og konkurrenterne i samme segment.

 

UK summary

Asus delivers a good option for at midrange motherboard in their Republic of Gamers series with this upgraded edition of the Hero motherboard. It’s a nice design that most likely will appeal to the target audience coupled with a long list of features aimed at gaming and overclocking.
 
Innovation/technology 4
Asus delivers a good board with things like both type A and C USB 3.1 for good connectivity for future peripherals. Good onboard sound features witrh quality components and a list a mile long with tweaking and tuning options in the UEFI BIOS. 
 
Bundle/Accessories 4
You get a good bundle of accessories as you would expect with a board in this category.
 
Design/layout 4
Design is always a question of personal taste my I for one like the design and layout of the Hero board. The slightly more subtle colours suits the board and the option to customize the lighting is a step in the right direction. 
 
Software/BIOS 4
The UEFI BIOS with this board is easy and userfriendly and gives a good overview of the options that you have for finetuning your system. The included programs for Windows adds value with good options for tweaking and changes made directly from Windows.
 
Performance 4
I didn’t experience any problems with the board that gave me rocksolid performance. In the end it was the CPU and the cooling of it that proved to be the bottleneck for the overclocking. 
 
Price  4
I feel that you get good value woth the Hero board that offers a wide range of options. The board hits a nice sweetspot of features compared on price and the competition in the segment.



Test: Asus Maximus VIII Hero
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør4
Design - Layout4
Software - BIOS4
Ydelse4
Pris5
Samlet83%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
cmnielsen
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
14-06-2016 19:44:11
Svar/Indlæg:
726/496
Fint test.

Hvor mange volt brugte du under oc og hvor høj blev temperaturen inden den blev ustabil?


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-06-2016 13:52:15
Svar/Indlæg:
2175/21
nice board til pengene trods alt, så kan man jo selv hygge med hvor meget man vil skrue op for det :)


Ronin2300
 
Overclocker
Tilføjet:
21-06-2016 15:33:41
Svar/Indlæg:
188/45
#1 takker 🙂

Jeg landede på 1,408V til OC og temps toppede af med den varmeste core på 87 grader og de andre omkring 82 med kølingen på fuld blæs under burn in.