Videoingang
Her er der desværre kun mulighed for VGA-tilslutning, og man kan i høj grad savne muligheden for at køre via DVI. Dette er dog muligt, hvis man i stedet satser på søstermodellerne E900W, som er til dual input, eller bare E900WN.
Features
Skærmen er af ”plug-and-play”-typen, og der behøves derfor heller ingen drivere for at bruge den. Den kan som sagt vippes op/ned fra -5 grader til +20 grader. Dog kan den ikke drejes sidelæns, men i kraft af den lette vægt på 3,78 kg er det meget let lige at dreje selve skærmen. Vægten gør den ligeledes meget let at flytte rundt på.
Skærmen bliver leveret i en holdbar kasse med håndtag i toppen, der gør den let at transportere.
Andet
Skærmen er ”TCO’03”- samt ”Energy-Star”-godkendt, hvilket vigtigst af alt indebærer, at den har et forholdsvis lavt strømforbrug, samt at den leverer op til en række miljømæssige krav.
Den har desuden BenQ’s ”senseye+photo”-funktion som gør, at den kan indstilles til at vise meget livagtige farvegengivelser ved billed- og filmfremvisning.
Udseende
Skærmen har et meget enkelt og letfordøjeligt design, som let falder i harmoni med langt de fleste omgivelser. Den testede model er i fuld sort bortset lige fra BenQ-logoet i venstre hjørne og højtalermodulet for neden. Højtalermodulet er placeret sådan, at man ikke ligger mærke til det ved normalt brug, hvis man bare sidder og kigger på skærmen en lille smule oppefra. Skærmen virker desuden ikke plastikagtig, selvom den er så let, som den nu engang er.
Flot er den - og meget tynd tilmed. Man kan næsten ikke se højtalermodulet, medmindre man sidder lige foran.
Hvis man kigger godt efter, kan man lige skimte de anonyme knapper til betjening af menuen på højre side af skærmen.
Installation og montering
Dette afsnit er ganske enkelt så let, at man burde være sprunget henover det. Det tog mig ca. 10 sekunder at sætte foden på, og jeg havde sikkert kunne gøre det på det halve, hvis den ikke var pænt pakket ind i en pose. Den er lige til at klikke på, og meget let og overskuelig at afmontere igen.