Test: BenQ E900WA LCD

Skærme d.  14. oktober. 2007, skrevet af Goaguy 1 Kommentarer.  Vist: 13754 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: BenQ
DK distributør: BenQ distributoer
Konklusion
 
 
BenQ har produceret et yderst brugbart allroundprodukt, som er godt til såvel mediebrug som alm. kontorbrug. Der viste sig at være et problem ved alm. tekstvisning, men dette vil ikke nødvendigvis genere den almene bruger, da det var af mindre karakter. Designet er helt i top, og brugervenligheden er på trods af manglende danske manualer og support rigtig god. Prisen er meget fair uden at være for pebret.
 
Innovation: 3
BenQ’s senseye+photo-funktion trækker op, men til gengæld har jeg savnet en mulighed for DVI-tilslutning. Ellers ser jeg intet nyskabende ved denne skærm.
 
Bundle: 2
Her er de mest basale ting, som man skal bruge. Til gengæld er der mangel på dansk support og manual, som ikke engang er at finde på deres hjemmeside.
 
Design: 4
Designet er meget gennemført. Skærmen er forholdsvis tynd og meget lækker at se på, samt den sølvfarvede højtalerenhed er godt skjult, når man ser skærmen en lille smule oppefra. Desuden kan jeg godt lide funktionen med, at der er udtag til hovedtelefoner i højre side.
 
Ydelse: 3
Den forbedrede kvalitet ved film- og fotovisning med senseye+photo-funktionen slået til er et kart plus, ligesom kvaliteten af højtalerne var overraskende god sammen med betjeningsvenligheden. Til gengæld trækker sløringen ved tekstvisning i høje opløsninger ned.
 
Pris: 3
Med denne skærm har BenQ igen satset på et marked, hvor konkurrencen er meget hård. Skærmens ydelse er meget god, og specielt designet er i top. Jeg må dog indrømme, at der er mange andre nærliggende alternativer til de ca. 1600kr, som den står i lige pt.
 
 

English conclusion
 
By producing this monitor BenQ has made a really good all-round product which is performing well in both media tests and for normal use. It appeared that it blurred a little by showing text and other trifle in high resolutions. But since this problem was not that big I do not assume that it will have any affect on many people. The design is really harmonious and smart and it is very easy to use and install though there was a want of support and a manual in Danish. The prize is fair without being to high.



Test: BenQ E900WA LCD
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør2
Design - Layout4
Ydelse3
Pris3
Samlet60%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Goaguy
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-10-2007 17:30:47
Svar/Indlæg:
3410/199
Da det er min første artikel, vil jeg meget gerne have nogle kommentarer til den. Konstruktiv kritik er mere end velkommen 🙂