Test: Antec pressemøde

HT Exclusive d.  23. november. 2008, skrevet af cornerrage 4 Kommentarer.  Vist: 10360 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hasee.dk
DK distributør: Hasee.dk

Introduktion

 

HwT blev inviteret til et pressemøde med antec og 5 skribenter fra svenske medier. Det betød at undertegnede måtte hoppe en tur på flyvemaskinen, og afsted til det store udland.

Så jeg startede med at tage til lufthavnen, der fiflede jeg lidt med det dersens online check-in. På trods af at være nørd, må jeg indrømme at jeg ikke lige havde gennemskuet det før jeg var på flyet. Jeg valgte også at gå til en forkert gate, og troede at jeg var kommet for sent til flyet. En pæn dame forklarede mig så, at jeg stod ved B2 og skulle til B3, hvilken lettelse. Jeg blev så placeret i flyet og var på den eneste sædderække med en tom plads, helt vild luksus på economy-klassen.

Efter lidt forsinkelser letter flyet, og man kan se hvordan vandet så smukt bølger og reflekterer den dejlige morgensols stråler, fuld udnyttelse af shadermodel 3.0 in real life, ikke dårligt. Når vi når over skyerne ser man det dejlige vattæppe, der næsten ligger helt nede på jorden, og de er i fuld gang med at gøre deres, til den globale opvarmning. Afsted til stratosfære med mig og de andre passagere. Mens jeg sad og skrev noter, gik drikke vognen forbi og jeg måtte lige gøre opmærksom på, at jeg altså noget så grusomt trængte til en cola, det er bare ufattelig svært at snakke sammen med svenskere, når man intet svensk forstår, og stewarden nægter at snakke engelsk.

Nu nærmer jeg mig sverige og jeg glæder mig som et barn. Jeg noterer mig at sverige åbenbart kun består af klumper af skov og klatter af søer, mærkeligt land.

Jeg lander i lufthavnen, til alt held, og møder min taxa mand der i ægte James Bond stil står med et skilt med mit navn på. Afsted til mødet med mig.

 

 

Rage, Scott og René

 

Antec er et firma der beskæftiger sig rigtig meget med DIY markedet. Firmaet har eksisteret lige så længe som jeg, siden 1986. De har været innovative lige siden, og man skal ikke være meget nørd for at nikke genkendene til P180 serien fx.

Der var to fra antec der stod for mødet, Scott Richards som er senior vice president og så deres europæriske sales manager, René Asfar. Derudover havde de assistance fra PR kontoret lewis, hvorfra den ganske snygga Sofia Stjernqvist hjalp med al det praktiske.

 

Nu har vi vidst fået introduceret det hele, lad os komme igang med at kigge på varene...

DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
24-11-2008 12:43:49
Svar/Indlæg:
147/16
Rigtig spændende læsning....


bornholm
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-11-2008 21:42:09
Svar/Indlæg:
2958/84
#1 Jo da minus Introduktion bla bla og bla


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2008 08:41:00
Svar/Indlæg:
2175/21
hmm skeleton ser da dejlig ud...


DKwesth
 
Superbruger
Tilføjet:
26-11-2008 22:12:52
Svar/Indlæg:
147/16
#3 Ja, men det er kun 2-3 måneder siden man så den første gang... Her på siden..