Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: DFI
DK distributør: MMD

Introduktion

 

Endnu et DFI LanParty X58 bundkort til Core i7 har ramt testbænken. Sidste gang testede vi X58-T3eH8 modellen, der er topmodellen, og denne gang er turen så kommet til lillebror X58-T3eH6. Kølesystemet er knapt så ekstremt som på 8'eren, lydkortet er onboard, og du må nøjes med en enkelt LAN-port, men det betyder jo ikke at lillebror nødvendigvis er et dårligere bundkort.

 


 

Specifikationerne for T3eH6 indeholder både SLI og Crossfire mulighed, en omfattende Genie BIOS med tilhørende software, så du nemt kan lave backup af og dele dine BIOS.indstillinger med andre, og en AutoBoost-funktion, så du automatisk kan overclocke systemet.

DFI er især kendt for LanParty serien af bundkort, der plejer at byde på et meget højt kvalitetsniveau, og særdeles detaljerede muligheder under BIOS-indstillingerne. Du finder ikke mange high-end bundkort med lige så rig mulighed for at tweake sit system som hos DFI. Nogen elsker at nørde rundt i en BIOS for at pine de sidste dråber ud af elektronikken, andre vil helst bare trykke på en knap og se det virke. DFI LanParty serien er især lavet til de førstnævnte, men lad os se om ikke de automatiske funktioner kan lette lidt på byrden for de ikke indviede.

 

Storm
 
Overclocker
Tilføjet:
01-05-2009 11:02:05
Svar/Indlæg:
62/5
"SuperPI testen trækker på en enkelt kerne, og skal beregne 1 mio decimaler på brøken 22/7 på kortest mulig tid."

Ahhh, skulle vi nu ikke lige få skolepengene tilbage. Det er vidst ikke helt rigtigt og troede egentlig denne "tilnærmelse" blev aflivet når man nåede 4. klasse.

PI, er en matematisk konstant og definerer forholdet mellem en cirkels omkreds og dens diameter. Der er dog "regnestykekr" der kan tilnærme sig tallet PI, og der er 22/7 IKKE et af dem der er særligt gangbare, da det allerede fejler på 3 decimal efter kommaet. Hvis man endelig skal bruge en brøk er 355/113 endnu bedre. Dog bliver det aldrig som at bruge lommeregnerens indbyggede PI funktion da den har enddu flere decimaler korrekte (Fra 8 og op til mindst 99)


Nå ikke så meget med bundkortet at gøre, men syens bare lige det skar i øjnene. Men på den anden side aner jeg ikke om selve programmet der bliver brugt i testen rent faktisk regner brøken 22/7 ud med 1 mio decimaler, men dertil kan min skolelommeregner gøre det væsentligt hurtigere end 10 sec.


MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-05-2009 21:13:04
Svar/Indlæg:
5421/53
#0 Tak ! Det er første gang jeg har forstået hvad disse "Q-Connecters" er til for 😀

Og fed test :)