Test og overkokking
Testmaskinen består af :
Weber Dont Touch Gold - med diverse mods
Polarfars patenterede ukrudtsbrænder optænding
Asbesthandsker
Køling:
En sixpack Newcastle Brown Ale fra kælderen.
Så sker det - frem med laksen og hurtigt ind i grillen inden varmen fiser af.
Heldigvis har vores kedelmod det rette sug til at løfte opgaven. Det giver naturligvis lidt ekstra røg i køkkenet, men hey - hvor der grilles der spild...es...øh..næh....
HOST !
Man skal naturligvis holde øje med tiden, for det er jo ikke en evighedsmaskine vi har gang i, tværtom. Som det ses på grafen herunder så er der faktisk ikke langt fra et perfekt resultat til katastrofen. Små 8min tager det for vores luft-optimerede laksegrill at færdiggøre 1.2kg canadisk vildlaks.
Derfra er der kun to minutter til sorte skæl, og 1 minut mere til den er borte. Imens fisken steger kan man jo muntre sig med andre tidssparende sysler udi grillgenren, som eksempelvis tilbehør på tid eller fjerne skæl på næste portion. Her kan man lege SuperPeel 1M. En sjov leg der præmierer den deltager, der først får fjernet 1 mio. skæl fra en lakseside.
Så er der serveret. Grillet laks med smør og dildsauce, nammenam.
Velbekomme, og godt forår med masser af laks fra HWT.