Test: Roccat Pyra

Styre-enheder d.  28. juni. 2010, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 8368 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: HornetTek

Introduktion

Første gang jeg stiftede bekendskab med tyske Roccat, var til CeBit messen i Hannover, hvor de ganske naturligt var at finde i gaming-området. Siden da er det dog gået stærkt, og nu er der nok ikke mange der går op i computerspil, der ikke i det mindste har hørt navnet før. Roccat's første mus Kone, har opnået en rigtig pæn slat succes, og de har efterhånden fået etableret sig rigtig godt i den ellers hårde konkurrence om gamernes gunst.

 

 

I dag skal en af deres nyeste mus testes, og det er nok ikke overraskende når jeg fortæller, at den er beregnet til gaming. Det er dog ikke en helt almindelig gaming-mus, da den er betragteligt mindre end mange andre. Den er er dog også beregnet til "mobile gaming", og altså nok mest til brug sammen med en bærbar computer. Størrelsen er dog ikke det eneste der er specielt, for indbygget, er også en lille ny funktion. Hvad dette er kan du læse på de næste sider.

da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
28-06-2010 17:44:30
Svar/Indlæg:
4436/91
God test, lækker mus. Jeg har dog stadig ikke fattet det med ultra høj sens. Så flakser man jo bare omkring og ninjaer alt omkring een?! Alle jeg kender spiller med moderat eller lav sens. Så 1600 DPI er fint IMO. Man sætter da bare windows musse egenskaber tilsvarende?! eller er jeg helt galt på den?


Peterlh
 
Overclocker
Tilføjet:
28-06-2010 22:09:14
Svar/Indlæg:
449/19
Fin test.
Jeg bruger selv 1600 DPI, da jeg synes at det passer perfekt, men jeg kan da godt forstå er der måske er nogle der synes at det er rart med 2000 DPI i nogle situationer.