Test: Logitech Performance Mouse MX

Styre-enheder d.  26. oktober. 2009, skrevet af arsenio3d 3 Kommentarer.  Vist: 21698 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Design

 

Som jeg normalt altid gør i artikler, så vil jeg gennemgå produktets design og give en beskrivelse til hvert billede.
Denne mus er en videreudvikling af den succesfulde Logitech MX Revolution, og selve designet og formen ligner rigtig meget forgængerens, og det er da også kun et par knapper samt farven som gør at man kan kende forskel på de to.

 

 

 

Som altid kommer den i en kasse som er sort/grøn, låget kan man så løfte op og både se og "føle" på den, man kan i hvert fald få en fornemmelse af om den passer til ens hånd, eller om man skal lede efter noget andet...

 

 

Her har vi Nano modtageren, og det er altså utroligt at man kan smide en stabil modtager ind i så lille en størrelse, det er jo bare selve USB stikket, som man sætter i computeren, og et lille greb så man kan tage fat i den, og hive den ud igen. Som noget nyt har den også unifying teknologi, som lader dig tilføje nye tastaturer og mus, til éen og samme modtager! Det er smart...

 

 

På første billede kan vi se musen oppefra, og der ser alt jo tilforladeligt ud, ikke noget opsigtsvækkende, på næste billede kan man se Micro-USB stikket, til opladning af batteriet. Personligt ville jeg foretrække nogle metal connectors på bunden, så man så kunne sætte musen i en oplade station.

 

 

På det første billede ser vi tommelfinger knapperne, som det snart er almindeligt på alle mus, er der frem og tilbage knapper, lige under dem er der en zoom knap, og der hvor tommelfingeren hviler er der faktisk også en knap, den er prækonfigureret til skift imellem åbne vinduer, men kan naturligvis konfigureres til andre funktioner. På næste billede ser vi Dark Field teksten, som repræsentere dens teknologiske egenskaber.

 

 

På siden er der tre små dioder som indikerer batteriniveauet, meget praktisk, de er ikke tændt hele tiden, men man kan også se batteri standen inde i Setpoint programmet.

 

 

På bunden ser vi at musen har tre store gummifødder, og at der er en lille rille eller udformning, som nok er ment til at man kan tage sin negl og vippe fødderne ud og på den måde skifte dem ud med andre fødder. Udover det så er der som altid på trådløse mus, et batteri dæksel til det enlige genopladelige AA batteri.



 

Ellers er der kun at sige at det jo er en nydelig mus, med frække linier, og et moderne design som vil gøre mange tilfredse, lige fra kontorfolk til gamere.

 

Næste side: Software.

plyk
 
Superbruger
Tilføjet:
26-12-2009 11:50:41
Svar/Indlæg:
53/15
har købt denne mus som de siger kan køre på alle overflader. det kan den ikke den kan ikke køre på mit sofabor :'-(


bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
21-04-2011 17:28:01
Svar/Indlæg:
853/71
#1 Ølkasser defineres ikke som sofabord 😲
Super-mus jeg er blevet utrolig glad for.


Gnyff
 
Overclocker
Tilføjet:
14-10-2012 23:22:19
Svar/Indlæg:
3/0
Jeg købte denne som en upgrade til en gammel Microsoft Wireless Laser Mouse 8000. Jeg havde forventet væsentligt længere batteritid (M$'en er gammel og kører BlueTooth) og væsentligt bedre "tracking" på min hærgede finer-bordplade. Desværre blev jeg ikke imponeret over nogen af delene. Det er dog et ubetinget hit at musen kommer med et NiMh batteri med lav selvafladning (Sanyo Eneloop AA 1900mAh (testet til 1981mA)) - så holder den i hvert fald når man husker at slukke den...
Den er marginalt større end M$'en - men måtte for min skyld gerne være lidt større endnu; men folk med mindre hænder vil nok være uenige 😉 Jeg er meget tilfreds med form/knapplacering - og at der i modsætning til M$'en er mulighed for klik i scroll-hjulet. Ligeledes er det principielt en god feature, at man kan sætte ledningen til og fortsætte med at bruge musen, mens den lades. Men man må dog undres over, at det ikke var muligt for Logitech at lave en mere fleksibel ledning med et lidt mindre klodset micro-USB stik. Det er ikke i orden i prisklassen!
Samlet set er musen dog godkendt (jeg har faktisk købt nummer to til en anden PC 😉.