Test: Logitech Performance Mouse MX

Styre-enheder d.  26. oktober. 2009, skrevet af arsenio3d 3 Kommentarer.  Vist: 21695 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Innovation

 


 

Logitech® Darkfield Laser Tracking™

En af de nye ting i denne mus er teknologien "Darkfield", som altså lover en uset præcision og muligheden for at bruge mus på selv de mest umulige overflader, som eksempel kan nævnes glas, der som bekendt ikke er det bedste underlag for almindelige optiske eller laser mus, denne teknologi kan findes i Logitech´s to nye mus; Logitech Anywhere Mouse MX og Logitech Performance Mouse MX.

 

 

It’s all in the details.

 
Optiske mus, og traditionelle laser mus bruger
uregelmæssigheder i overfladen, til at spore retning og hastighed af musen, des flere uregelmæssigheder, jo nemmere er det for sensoren at opfange dine bevægelser.

Men hvis du bruger din mus på en glat, skinnende overflade såsom klart glas, vil der simpelthen ikke være nok uregelmæssigheder til, at din standard mus kan fungere. Det er her at Darkfield Laser Tracking kommer ind i billedet, Darkfield bruger det mindste uregelmæssigheder, til at danne et micro vej-net af overfladen, på den måde får du bedre præcision på flere overflader.

Darkfield virker på den måde at den lukker lyset ude fra det centrale område, for så at lade lyset ramme overfladen i en vinkel, som er bedre til at kunne se abnormaliteter osv. i overfladen, musen bruger også to laser hoveder for bedre at kunne tyde overfladen!
 


 

Smooth operator


Brug musen næsten over alt - selv på overflader af glas (minimum 4mm tykkelse), med Logitech® Darkfield Laser Tracking™. Verden er din musemåtte.


Lille vidunder

Logitech Unifying receiver - den lille trådløse modtager som forbliver i din bærbare, og lader dig tilføje flere enheder efter brug, indsæt den, glem den, tilføj til den.

Stik den i. Glem den. Tilføj til den.

Unifying receiveren opholder sig i din bærbare, så der er ingen grund til at afmontere den, når du bevæger dig rundt. Den er så lille, at du ikke behøver at bekymre dig om modtageren brækker af eller farer vild.

Og det er nemt at tilføje et kompatibelt trådløst tastatur eller mus til den samme modtager (skal være et unifying mus/tastatur). Byg din ideelle combo. Tilføj noget. Erstat noget. Det er så simpelt som det kan være og du vil kun bruge en enkelt USB-port.

fleksibelt opladnings system

Micro-USB oplade systemet lader dig bruge musen selv når den oplader.

 
 

Hyper-fast scrolling

One spin is all it takes

Scroll. Løft finger. Gentag. Og gentag. Og gentag.

Lyder det bekendt? Hvis du er træt af at scrolle millimeter per millimeter gennem lange dokumenter og websider, så tag hyper-fast scrolling ud på en prøvetur og du kommer til at flyve i stedet for at kravle.


Scroll  much?

Dine regneark og dokumenter bliver længere. Dit digitale foto og musik bibliotek er fyldt til bristepunktet, og du sidder som limet til stolen når du skal igennem lange websider eller (hwt tråde).
For at komme igennem det hele, så skal du scrolle en hel masse. Vi taler 26 meter af det, i en gennemsnits otte timers dag foran skærmen, ifølge en Logitech undersøgelse.

Det er, hvor hyper-fast scrolling kommer ind




 
 

Fra linie 0 til linie 10.000 på 7 sekunder

Når du har brug for at scrolle meget, og lange afstande, så frisætter hyper fast scrolling den indre hastigheds dæmon indeni. Hvad sker der under kølerhjelmen? Den klik-for-klik mekanisme, du er vant til, trækkes tilbage ved et enkelt tryk på en knap, så hjulet kan dreje med næsten ingen friktion.

Syv sekunder. Det er, hvor lang tid nogle af Logitech´s scroll hjul frit kan rulle, som lader dig scrolle igennem hundredvis af sider, eller tusindvis af rækker.
 

plyk
 
Superbruger
Tilføjet:
26-12-2009 11:50:41
Svar/Indlæg:
53/15
har købt denne mus som de siger kan køre på alle overflader. det kan den ikke den kan ikke køre på mit sofabor :'-(


bauner
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
21-04-2011 17:28:01
Svar/Indlæg:
853/71
#1 Ølkasser defineres ikke som sofabord 😲
Super-mus jeg er blevet utrolig glad for.


Gnyff
 
Overclocker
Tilføjet:
14-10-2012 23:22:19
Svar/Indlæg:
3/0
Jeg købte denne som en upgrade til en gammel Microsoft Wireless Laser Mouse 8000. Jeg havde forventet væsentligt længere batteritid (M$'en er gammel og kører BlueTooth) og væsentligt bedre "tracking" på min hærgede finer-bordplade. Desværre blev jeg ikke imponeret over nogen af delene. Det er dog et ubetinget hit at musen kommer med et NiMh batteri med lav selvafladning (Sanyo Eneloop AA 1900mAh (testet til 1981mA)) - så holder den i hvert fald når man husker at slukke den...
Den er marginalt større end M$'en - men måtte for min skyld gerne være lidt større endnu; men folk med mindre hænder vil nok være uenige 😉 Jeg er meget tilfreds med form/knapplacering - og at der i modsætning til M$'en er mulighed for klik i scroll-hjulet. Ligeledes er det principielt en god feature, at man kan sætte ledningen til og fortsætte med at bruge musen, mens den lades. Men man må dog undres over, at det ikke var muligt for Logitech at lave en mere fleksibel ledning med et lidt mindre klodset micro-USB stik. Det er ikke i orden i prisklassen!
Samlet set er musen dog godkendt (jeg har faktisk købt nummer to til en anden PC 😉.