Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: 
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1999,00
Produkt udlånt af: Huawei
DK distributør: Komplett.dk

Introduktion

I vores føljeton af smartphone anmeldelser er vi nået til det første produkt i Huawei's P-serie. P står her for Platinum, og ligger som nr. to (fra oven) ud af Huaweis fire kategorier. Huawei siger selv, at der i denne serie lægges ekstra meget vægt på designet, og det lyder ikke helt forkert, når man ser på dagens testobjekt Ascend P1. Selv om dette er et af Huaweis bedre produkter, så er prisen faktisk holdt i din lave ende. Læs med på de følgende sider, når vi finder ud af hvad du får for pengene.
 


 

Huawei er nok ikke et navn, der klinger specielt kendt i de fleste danskeres ører. Og hvis det lyder bekendt, er det sandsynligvis fordi de har en pæn del af det hjemlige marked for USB-modems og routere til mobilt internet. Lige på det punkt er de også på verdensplan rigtig store, men i dag skal vi se på en anden del af deres sortiment, nemlig en smartphone. På de asiatiske markeder er kinesiske Huawei en af de større spillere, mens de har det lidt sværere i den vestlige verden, hvor særligt Apple og Samsung dominerer markedet.

Brassovitski
 
Erfaren rotte
Tilføjet:
26-03-2013 15:46:28
Svar/Indlæg:
4/0
Hej
Har nu haft min Ascend P1, i ca. 2 måneder, og er rigtig super glad for den. Selv ved kraftig daglig brug, konstant koblet på Wii-Fi, og uden diverse strømsparefunktioner slået til bortset fra dvale efter 30 sek. skal den kun lades hver 2. nd. - 3 die dag. Eneste minus jeg har fundet er at jeg ikke kan slå lukker lyden fra på kameraet. Håber der kommer en løsning på dette.
Jeg kan kun anbefale enheden, hvis man ikke absolut skal blære sig med at have givet 5000 Kr. for sin smartphone.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Brassovitski d. 26-03-2013 15:47:29.


Dominator
 
Bruger
Tilføjet:
27-03-2013 21:59:47
Svar/Indlæg:
50/0
Nu er det nok ikke mange der bruger 5... for på en mobil for at blære sig


Brassovitski
 
Erfaren rotte
Tilføjet:
28-03-2013 20:26:01
Svar/Indlæg:
4/0
Nu er det nok ikke mange der bruger 5... for på en mobil for at blære sig Jo de findes, jeg kender et par stykker, så mon ikke der findes flere derude. 😕