Test: Arctic P402 BT headset

Lyd d.  14. maj. 2013, skrevet af KennethThomsen 3 Kommentarer.  Vist: 8136 gange.

Korrekturlæser: The Boss
Billed behandling: KennethThomsen
Oversættelse: KennethThomsen

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 563,49
Produkt udlånt af: Arctic Cooling
DK distributør: Techdata

Introduktion

 

 

Arctic som mange kender fra køleløsninger til PCer, er kommet med en ny udgave af deres P402 ørekopper - denne gang i en trådløs Bluetooth udgave. 

Ørekopperne har en indbygget mikrofon, som gør det muligt at bruge dem som headset til både computer, telefon og tablet. De har derudover placeret betjeningsknapper på den ene ørekop, så det også er muligt at styre musik og lydstyrke, samt besvare opkald direkte fra headsettet. 

 

 

 

 

Alle disse lækkerier, plus en lovet batteritid på op til 30 timer, sætter mine forventninger i vejret så jeg håber at indholdet af pakken er lige så lækkert som det ser ud udefra.
På de næste sider vil jeg komme ind på headsettets specifikationer, kommentere lidt på designet og kvaliteten af headset, lyd & mikrofon.

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-05-2013 15:34:41
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

PRODUCT OF THE YEAR!!!


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
14-05-2013 15:43:36
Svar/Indlæg:
4741/1690
#1
Andre ting kan jo have indflydelse, der gør dem til et godt produkt alligevel.


p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2013 09:23:58
Svar/Indlæg:
3100/53
"Men desværre er lydkvaliteten en anelse mudret, der mangler bas og diskant og mikrofonen har en tendens til at opfange baggrundsstøj"

"men længden af Micro-USB kablet samt at der ikke fulgte nogen adapter med så den kunne oplades i en stikkontakt gør at jeg ikke kan give den mere end 3 point"

"Men desværre var kvaliteten langt fra prisen værd. Et tyndt, plastikagtigt headset med tynde løse ledninger er ikke i orden."

Så for at opsummere, så kan du høre musik i dårlig mudret kvalitet, på et headset af dårlig kvalitet. Til gengæld kan du høre det i lang tid, og betaler kun samme pris som du vil kunne få et rigtigt godt trådet headset for, og det er altså "product of the year" værdigt?

Få det nu fixet.