Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1175,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

Denne gang har MSI sendt os deres Z170A GAMING PRO som er fra Performance serien. I forhold til Entusiast Gaming serien er der sparet en smule på OC knapper og M.2. sokler. Til gengæld har dette bundkort et LED RGB system så man rigtigt kan imponere vennerne med et orange pulserende glow eller et super cool blåt blink eller konstant lys under bundkortet. Derudover er der stadig mange fine Gamer funktioner og tilhørende software med til dette bundkort.

 


 

Bundkortet leveres i en ret vild kasse som helt klart signalerer "Gaming" med billedet af en racer med fuld knald på. MSI har som vanligt holdt kassen i rød, sort og hvid med MSI logoet øverst, og Gaming Series mærket længere nede til venstre sammen med et mærke der viser et Speedometer og teksten Performance Gaming med 5 stjerner. Selve bundkortets navn Z170A GAMING PRO står i underkanten med rød og hvid skrift. På bagsiden listes mange af bundkortet funktioner og til venstre ses et billede af hele bundkortet med RGB LED lyset sat til lys blå.

MSI har været på markedet i over 20 år med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinjen består af bundkort, grafikkort, notebooks, barebones, netværks- og serverprodukter. Med deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkort markedet.