Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: martinta
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2299,00
Produkt udlånt af: Techdata
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

Så er vi igen kommet til Design/Layout punktet, som altid vil jeg gøre opmærksom på at design er en af de ting som de fleste mennesker har forskellige meninger om, jeg vil derfor tildels give min personlige mening her om produktet, men vil også gå nærmere på materialer samt samle kvaliteten.
 
Fronten af DS-212+ består af dioder, en SD kort læser samt USB port. Desuden er der en stor klap på fronten som lukker af til diskene. En ganske fiks måde at gøre fronten mere anonym på - klappen monteres med 4 gummi ”knapper” så den skal bare trykkes ind så sidder den fast. Dioderne i højre sider viser hvor meget belastning der er på henholdelses vis LAN-adapteren, de to diske samt en status lampe i tilfælde af der skulle være problemer og de lyser med en skarp grøn farve. Nede i bunden sidder tænd knappen som der har et meget skarpt blåt lys, dette lys er meget skarpt og det er umidelbart ikke lykkedes mig at findet noget sted at slå det fra. Dette gør i min verden at det nok er lidt begrænset hvor mange mennesker der er interesseret i at have den stående fremme.
 
 
Siden af NAS’en er derimod holdt i en ren sort farve med et ”synology” skilt henover, desværre kan man se dioderne fra siden her også, dette trækker ned da de bestemt ikke er mindre irriterende fra siden kontra fronten.
 
 
Bagved sidder der en blæser, 2 USB 3.0 porte, 1 RJ45 stik, eSATA indgang samt AC indgang. Desuden er der plads til at den kan låses fast hvis dette skulle være ønsket.
 
 
Det vi ser herunder er front klappen, jeg synes dette billed har en vis relevans da den viser den lidt specielle måde denne skal monteres på. De 4 gummi fiduser er det eneste som holder fronten sammen.
 
 
Her er fronten uden frontklappen på, Desuden kan vi her se hvordan disk skufferne ser ud, for at kunne tage en disk ud klikker man ganske enkelt ”push” knappen over skuffen hvorefter man trækker i skuffen. ved siden af push knappen kan man se nogle små hvide prikker, disse viser om det er skuffe ét eller to man har fat i.
 
 
Montering af harddisken I skuffen kan ses herunder, I skuffen kan der både monteres 2,5 og 3,5” diske, desuden er der i begge sider af skuffen monteret et par gummi skiver som skal fungere som støjdæmning.
 
 
Men lad os da tage et kig på opsætningen. Er den vanskelig eller brugervenlig?
Capiz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2012 13:11:40
Svar/Indlæg:
1498/226
Jeg vil gerne komme med en update - på en DS212.
Det er modellem imellem J modellen og + modellen.

Jeg har kunnet se en 50GB blueray ISO film, på min PopCorn Hour. Sende og modtage en film via FTP.

Det hele uden at cpu og ram forbrug røg i hampen.

Jeg kan kun anbefale den almindelige DS212 model, men mindre man ikke har behov for at den skal kunne mere, eller mindre. Så giver det jo sig selv 😉

/Rasmus

Læse hastighed ca.90MB/s og skrivehastighed ca. 60MB/s.

Dette er på almindelig basic harddisk, dvs. UDEN raid sat op.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Capiz d. 02-07-2012 13:12:25.