Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: martinta
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2299,00
Produkt udlånt af: Techdata
DK distributør: n/a

Opsætning

Så kom vi til opsætningen, og her må jeg sige den minder ufattelig meget om QNAP’s software, med den ene ting til forskel at man her skal ud og hente den nyeste firmware hvor QNAP sender en lidt ældre udgave med på CD. Desuden har Synology tilføjet et program som man kan hente for at finde sin NAS og sætte den op første gang. 

 

 

Programmet giver som vi kan se et overblik over hvor mange NAS servere som blev fundet på netværket, hvilken model, version, mac-adresse mm. som enheden har. Dette er et fint lille program til de personer der ikke gider bruge tiden på at finde den i din DHCP tabel.  Desuden giver programmet mulighed for at tilføje den som netværksdrev, slukke enheden mm. 

 

 

Første gang vi forbinder til den bliver vi så mødt af ovenstående dialog, logisk nok skal vi lige installere en ny firmware på den (eller DSM som den bliver kaldt) proceduren er ganske simpelt, hent et image fra Synology’s hjemmeside, find den via gennemse knappen. Lad den køre guiden igennem og ændre de indstillinger man ønsker at ændre og man er good to go - jeg vil dog lige for en god ordens skyld vise hvilke muligheder for RAID denne NAS giver adgang til.

 

Som det kan ses i ovenstående billede findes der lidt forskellige RAID muligheder, dog vil det for de flestes behov være enten RAID 0 eller RAID 1 som er relevant, jeg kan forestille mig det er muligt at sætte de andre op til at køre RAID hvis man har en anden NAS stående eller opretter et VHD på en PC, dette har jeg dog ikke testet da det ikke har relevans for specielt mange.

Så snart den starter op første gang bliver man så mødt af ovenstående skærmbillede i sin browser. Hvad der præcist gemmer sig bagved vil jeg gennemgå på den næste side.

Capiz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2012 13:11:40
Svar/Indlæg:
1498/226
Jeg vil gerne komme med en update - på en DS212.
Det er modellem imellem J modellen og + modellen.

Jeg har kunnet se en 50GB blueray ISO film, på min PopCorn Hour. Sende og modtage en film via FTP.

Det hele uden at cpu og ram forbrug røg i hampen.

Jeg kan kun anbefale den almindelige DS212 model, men mindre man ikke har behov for at den skal kunne mere, eller mindre. Så giver det jo sig selv 😉

/Rasmus

Læse hastighed ca.90MB/s og skrivehastighed ca. 60MB/s.

Dette er på almindelig basic harddisk, dvs. UDEN raid sat op.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Capiz d. 02-07-2012 13:12:25.