Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: martinta
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2299,00
Produkt udlånt af: Techdata
DK distributør: n/a

Interface

Som jeg lovede på foregående side vil jeg lige gå igennem nogle af de mest basale ting som man kan via interfacet I denne NAS, designet til interfacet er egentlig bygget ganske logisk op, så de fleste personer som har en Windows, MAC eller Linux maskine skulle være i stand til at betjene det. Den ser ud som følger:

Helt oppe i venstre hjørne har vi en ”start” knap som giver adgang til kontrolpanel, diskhåndtering mm. Hvis der bliver installeret nogen tilføjelser til systemet vil disse også ligge her, eks. Manageren til det indbyggede audio streaming software.
 

Går vi skridtet videre og vælger kontrolpanelet kan vi se hvordan mulighederne vælter frem. Men kort fortalt kan denne NAS virkelig meget, ligesom den kan agere alt fra DHCP server til mail eller overvågningsserver. 
 

Skulle der så imod forventning mangle et program er det muligt at hente en del programmer via deres indbyggede pakkecenter, i den tid jeg havde den til test fik jeg bla. testet den indbyggede VPN server som bygger på openvpn og egentlig virker ganske fornuftigt hvis man skulle have brug for dette.
 

Synology har desuden frigivet en App til Android samt iPhone så du har mulighed for at overvåge din NAS eller streame musik og billeder fra den, begge dele er blevet testet og virker egentlig ganske fornuftig hvis man har et behov for dette.

 

Videre til test af enheden...

Capiz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2012 13:11:40
Svar/Indlæg:
1498/226
Jeg vil gerne komme med en update - på en DS212.
Det er modellem imellem J modellen og + modellen.

Jeg har kunnet se en 50GB blueray ISO film, på min PopCorn Hour. Sende og modtage en film via FTP.

Det hele uden at cpu og ram forbrug røg i hampen.

Jeg kan kun anbefale den almindelige DS212 model, men mindre man ikke har behov for at den skal kunne mere, eller mindre. Så giver det jo sig selv 😉

/Rasmus

Læse hastighed ca.90MB/s og skrivehastighed ca. 60MB/s.

Dette er på almindelig basic harddisk, dvs. UDEN raid sat op.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Capiz d. 02-07-2012 13:12:25.