Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: martinta
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2299,00
Produkt udlånt af: Techdata
DK distributør: n/a

Konklusion

Så blev det tid til en konklusion. Alt i alt synes jeg at dette produkt ligger midt i feltet. Selve måden administrationen af NAS'en virker på er super. Den er naturlig og rimelig hurtigt at vende sig til. Aktivering og opsætning af de forskellige roller klares også super nemt. Designet synes jeg er ganske fornuftigt, dog med det minus at dioderne er skarpe og let kan irriterere. Ydelsen er sådan set det eneste på denne NAS, som jeg ikke synes var alt for god. Bevares, ved RAID1 kører den da med det jeg vil forvente af en NAS, men ved RAID0 er den ganske simpelt for langsom.

Men til Synology DS-212+ gives følgende karakterer:

Innovation/Teknologi - 3
Innovationen på denne NAS ligger i midterfeltet, der er ikke noget for alvor nyt lige udover måden at montere fronbeskyttelsen på, omvendt mangler den heller ikke noget basalt, derfor et pænt 3 tal.

Bundle/Tilbehør - 3
Også her modtager DS-212+ et 3 tal, den har det med som skal bruges for at komme igang, men ikke mere end hvad alle konkurenter i dag også sender med NAS'en, derfor denne karakter.

Design/Layout - 4
Så er vi ved den svære kategori, nemlig design. Her synes jeg den fortjener et 4 tal, dels synes jeg den er flot udført, kvaliteten af enheden er ganske god og føles stabil. Måden de har skjult harddisk skufferne trækker desuden op her. Så alt i alt et flot 4 tal.

Software - 5
Så blev det tid til en karakter givning af softwaren, her har jeg valgt at give den et rigtig flot 5 tal. Enhedens interface er simpelt og enhver som har benyttet en normal PC vil kunne finde ud af det, den nemme mulighed for at installere nye programmer trækker desuden op.

Ydelse - 3
Ydelsen bliver kun til middelmådig med en tendens til at gå nedad, hastigheden ved RAID1 var som forventet og følger fint med konkurenterne, hvorimod hastigheden med RAID0 simpelhen er for langsom. Det at den også når at crashe engang pynter heller ikke just her.

Pris - 4
Prisen på DKR 2299,- får en flot karakter på 4, prisen hænger i mine øjne fint sammen med kvaliteten i dette tilfælde.
 

 

  


 

UK summary

 

Now it is time for a conclusion. All in all I think that this product is in the middle of the field. The administration of the NAS works great and it is natural and reasonable to quickly get used to. Activation and configuration of the various settings was also super easy. The design I think is quite sensible, although it is a drawback that the LEDs are as sharp and will easily annoy. Performance is basically the only thing on this NAS, which I did not think was too good. When running it in RAID1 we get a expected performance, but when RAID0 is  configured, the NAS is simply too slow.

But the Synology DS-212, receives the following grades:

Innovation/Technology - 3
The innovation of this NAS is in the middle, there's nothing really new besides the way to mount the front protection. On the other hand nothing basic is lacking, therefore, a nice grade of 3.

Bundle/Accessories - 3
It has the required bundle for you to get started, but no more than what all competitors today bundle with their NAS products.

Design/Layout - 4
So we are at the difficult category, namely the design. Here I think it deserves a grade of 4, partly, I think it is well executed, the quality of the unit is quite good and it feels sturdy. The way they have hidden the hard drive drawer is great. So all in all a nice grade of 4.

Software - 5
Then it was time for grade for the software and I've decided to give it a really nice topscore of  5. The device interface is simple and anyone who has used a normal PC will be able to figure it out. The bonus of additional programs, is defineatly a big plus.

Performance - 3
The performance is only mediocre with a tendency to the worse. RAID1 speeds was as expected and follows nicely with the competitor market, where as the speed of RAID0 quite simply is too slow. That it also manages to crash again is not acceptable.

Price - 4
The price of DKK 2299, - recieves a grade of 4, the price is well placed compared with the quality of this NAS.

 




Test: Synology DS212+
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Software - BIOS5
Ydelse3
Pris4
Samlet73%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Capiz
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2012 13:11:40
Svar/Indlæg:
1498/226
Jeg vil gerne komme med en update - på en DS212.
Det er modellem imellem J modellen og + modellen.

Jeg har kunnet se en 50GB blueray ISO film, på min PopCorn Hour. Sende og modtage en film via FTP.

Det hele uden at cpu og ram forbrug røg i hampen.

Jeg kan kun anbefale den almindelige DS212 model, men mindre man ikke har behov for at den skal kunne mere, eller mindre. Så giver det jo sig selv 😉

/Rasmus

Læse hastighed ca.90MB/s og skrivehastighed ca. 60MB/s.

Dette er på almindelig basic harddisk, dvs. UDEN raid sat op.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Capiz d. 02-07-2012 13:12:25.