Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.inno3d.com
Produktet distribueres i DK af: http://mmdistribution.dk
Link til producentens website: http://www.inno3d.com



Test: Inno3D GeForce 7800 GTX
Innovation / Teknologi5
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Software - BIOS3
Ydelse5
Pris4
Samlet80%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

konklusion



Geforce7800GTX er det nyeste på markedet og deres nytænkning inden for antialiasing, er med til at løfte teknologien til nye højder. Deres transparency FSAA og at adopterer gammakorrigeret FSAA gør at nVidia kan mere end blot måle sig med ATi. Resten af chippens design er topoptimeret og de 24pipelines er første gang vi ser det på markedet. Her får kortet 5 for det teknologisk mest avancerede på markedet på nuværende tidspunkt

Bundlen er fin uden at være perfekt. Der mangler kabler, men deres VIVO-dongle er trods dens lidt klodsede design en bedre løsning, end kabler det hænger på kryds og tværs. Gode manualer er der ligeledes og kortet ser fristende ud i indpakningen. Bare synd at de kabler mangler. Her giver vi kortet 3.

Designmæssigt er kortet ret klodset og meget stort. Inno3D har valgt at benytte nvidia's reference-design som mange andre. Her kan det som altid, godt være rart at se lidt nytænkning. Men hvorfor ændre på noget der fungerer rigtig godt. Især køleren er lækker og er den bedste referencekøler jeg har set til dato. Single-slot og så støjsvag under normalt brug, at man virkelig skal have en low-noise-computer for at kunne høre den. Her får kortet 4 for design, med super reference-køling der ikke set bedre før, samt dets brugbarhed til næsten alt hvad man kan forestille sig.

Den medfølgende software er lige til at starte op på. Der er et nyere spil med i pakken, men ellers heller ikke mere. Flere spil havde været lækkert og ville give flere muligheder for at udnytte hardwaren - men alt hvad der er nødvendig er til stede, plus et spil. Derfor giver vi kortet 3.

Ydelsen er i top, da der ikke findes noget hurtigere i dag, og kortet overclocker ganske godt. Så et rent 5tal er hvad der skal til.

Prisen bliver bedømt ud fra hvordan kortet prismæssigt lægger sig i klassen, og med en opgivet pris på ca. 3700kr og en pris på edbpriser på under 3900kr må man sige at det ligger sig rigtigt godt i forhold til både andre 7800GTX'ere og især de dårligere ydende X850-kort fra ATI. Her får kortet 4

Inno3D's kort har generelt været en ren fornøjelse at arbejde med og med 7800GTX's teknologiske forbedringer må man sige at det her kort er noget af det bedste der kan findes på markedet. Det nyeste 7800GT der er prissat lidt lavere er i virkeligheden nok den nærmeste konkurrent. Det bliver spændende at se, hvornår ATi kan vise deres udspil til dette ret så overlegne kort fra Inno3D.


UK Summary


The Geforce7800GTX is the newest card on the market, and its innovative anti-aliasing features raises the bar once again.
The transparancy FSAA and adaptive gamma-corrected FSAA makes nVidia more than capable of matching ATi's products.
The rest of the chip is superbly optimized, and the use of 24 pipelines is something we haven't seen before anywhere.
The card gets a 5 for most advanced technology currently available.

The bundle is good without being perfect. Some cables are missing, but their VIVO-dongle is, despite its somewhat clumsy look, a better
solution than a messed-up heap of cables. The manuals are good, and the card looks very attractive in the package.
Just to bad that those cables are missing.
Overall, a 3 for the bundle.

Design-wise, the card is pretty bulky and very huge. Inno3D has chosen to use nVidias reference design, like many others.
It could have been nice to see something different. Then again, why change something that works very well?
Especially the cooling system is great, the best reference solution I've seen yet.
Single-slot and so quiet in use that it will only be audible in a really silent system.
The card gets a 4 for a splendid reference cooler, as well as its wide range of possible uses.

The bundled software is basic, but fine to start with. There is one newer game included, but that's all.
More games would have been nice, enabling you to really test the capabilities of your new card - but there is what you need, as well as the game. Hence a 3.

The performance is top notch, as there is nothing faster available on the market - and the card is a decent overclocker too.
This of course results in a nice 5.

The price is judged on how the card is placed in its class, and with a RRP of 3700 DKK and an online price below 3900 DKK the card is placed very nicely,
both compared to other 7800GTX's and especially to the slower X850 cards from ATi.
A grade of 4 for that.

Overall, the Inno3D card has been a real pleasure to work with. The technological advances in the 7800GTX's makes these cards some of the very best currently available.
The new and slightly cheaper 7800GT which has just been launched is probably the closest competitor.
It will be exciting to see what ATi will come up with in order to counter this massive attack from nVidia.

fynbonørden
 
Overclocker
Tilføjet:
20-09-2005 04:09:51
Svar/Indlæg:
19/1
nice test!!!!!!!
håber sgu club3d er ligeså gode, for jeg har lige købt deres udgave af 7800 gtx - 3900 dask :x
får desværre kun 7400 i 3dmark03. det er vel en ok score, men ser at andre får tæt på 8000. gætter på at det er FUCKING p4, som trækker ned????????
mon ati skider tyndt bæ lige nu 8)