Produktet er venligst udlånt af: www.extremecoolingtechnologies.com
Produktet distribueres i DK af: www.befro.dk
Link til producentens website: www.extremecoolingtechnologies.com
Mach II GT Control Panel
Mach II GT Control Panel er navnet på det medfølgende software til at overvåge og styre visse aspekter af Mach II'en.
Programmet består af 4 hoveddele.
System Her kan du holde øje med temperatur, CPU hastighed og CPU load. Omdrejningshastigheder på systemets blæsere vises ligeledes, og skulle der opstå problemer men nogle af de overvågede dele vil der her komme en advarsel om det.
Setup Her kan der indstilles på det sikkerhedssystem der sørger for automatisk at lukke computeren ned hvis temperaturene bliver unormalt høje ved en eventuel defekt, og derved redde ens hardware inden det er for sent.
I første omgang en advarsel om tilstanden, og hvis det bliver endnu værre lukker maskinen ned.
Muligheden for at indstille på blæserhastigheden findes ligeledes herinde. En højere blæserhastighed gør det nemmere for systemet at bringe gassen på væskeform igen, og kan i sidste ende give lidt bedre køling. Lavere blæserhastighed er naturligvis = lavere blæserstøj, og med blæserne på turbo mode er det pludseligt dem der står for hovedparten af den genererede støj.
Display Her har man muligheden for at være kreativ. Det er nemlig her man kan pimpe LCD displayet op med sin egen tekst samt i meget høj grad bestemme hvilke informationer der skal vises, og i hvilken rækkefølge. Det er en dejlig feature, med en meget høj grad af fleksibilitet.
Herudover rummer afdelingen mulighed for at tage stilling til hvilken feature tray ikonet skal vise, samt hvilken aktion der skal tages af programmet hvis en alarm skal sendes ud til brugeren.
Misc. Her kan man undersøge de logs der automatisk bliver udfærdiget af programmet, og derved se om alt er som det skal være, og hvis det ikke er, undersøge hvor problemet opstår.
Man kan desuden vælge mellem at få temperaturen vist i Celcius eller farenheit, og nok vigtigst af alt få lov at ændre på boot temperaturen, så systemet eksempelvis får lov at boote op ved -30 grader i stedet for -50 °C som den enhed jeg modtog gjorde som standard.