Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: n/a

X3 ReUnion og Need For Speed Underground2


X3 Reunion er nok det nyeste spil der er med i mine test. Spillet er hårdt grafisk da de bruger nogle enorme rum-scener pga. spillets handling i universet. Dvs. at det sætter store krav til grafikkortet at kunne beregne langt ud over fire vægge. Samtidig er der enorme rumfartøjer, asteroider og meget høje polygontal sammen med de nyeste tåge-effekter (pixelshader) der gør dette spil krævende og perfekt til test.
Det andet spil er det lidt ældre "Need For Speed Underground 2" der med sine flotte og realistisk shadereffekter, flere forskellige former for lys, placeret mange steder, tvinger computeren til at lave detaljerede og krævende skygger. Need for Speed-serien er en serie bil-spil og NFSU2 som det bliver forkortet er det næstnyeste i serien.


X3 får mainstreamkortene igen noget se til. X1800XL tager ret let på det. Forskellen mellem X1600pro og X1800XL er mindsket en del her, men der er dog stadig et ret stort hul mellem de to modeller.


Her får alle tæsk. X1800XL er over dobbelt så hurtigt, og her kunne det virkeligt have været spændende at se forskellen mellem 7800GT og X1800XL. Men det må vente til et tidspunkt hvor jeg får fingrene i sådan et kort.