Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: MM-distribution
DK distributør: MM-distribution

BFG 7600GT-OC




Introduktion


BFG er et ret nyt mærke i DK, men i udlandet har det været et af de mest anerkendte grafikkortmærker på lige fod med f.eks. det meget dyre Gainward. BFG's kort er virkelig i den dyre ende, men til gengæld er der ikke glemt noget. Kortene har de bedste komponenter, den største bundle og livtidsgaranti. Det sidste lyder faktisk rigtigt godt, og passer man godt på sit grafikkort kan man måske være heldig at der falder noget af senere hen. Er man til gengæld i den gruppe der skifter grafikkort hvert halve år, når teknologien er forældet, får man måske ikke meget ud af det. Men det bliver helt sikkert sjovt at teste BFG's næsten royale grafikkort.




Kassens indhold





Kassens indhold:
  • BFG-klistermærker 2stk
  • BFG- driver-CD
  • 6pin strømstik
  • 2 stk DVI-dongles
  • 1 stk video-out-dongle (S-video, Component RGB og Composite)
  • Konvolut med dvs. manualer og kuponer
  • Grafikkort

    Selve konvolutten er lidt en ting for sig. Der er flere indbydelser til div. gamming-fora, og en lille manual til næsten hvad som helst. Hvorfor BFG ikke har samlet dem i én, det ved jeg ikke. I forhold til BFG's 7900GTX er bundlen lidt sølle, og indeholder kun det højst nødvendige. Det mest pudsige er at BFG har lagt et 6pin strømkabel med. Det kan ikke engang monteres på kortet, og ser man på de tre BFG-kort jeg har testet, ser det ud til, bare at være den samme portion der er blevet kastet i alle tre pakker, og så har GTX så fået tilføjet lidt ekstra spændende godter.
  • Erroneus
     
    Elitebruger
    Tilføjet:
    08-04-2006 20:08:01
    Svar/Indlæg:
    673/19
    Det vil være stupidt at give 1800-1900 kr. for det her kort, når man kigger på hvor langt ned 7900gt er (godt nok udsolgt pt) , dog vil det godt kunne forsvares til omkring de 1300 kr. som de billigste modeller af 7600gt koster.

    X1800xl gider jeg ikke engang at snakke om, Ati fatter ikke at lave ordenlige mid-end kort før i sidste øjeblik :P



    Clintin
     
    Superbruger
    Tilføjet:
    26-05-2006 11:47:02
    Svar/Indlæg:
    1317/46
    Udemærket test, dog fatter jeg ikke hvad du skriver i afsnittet om strømforbrug.

    Hvad mener du med at hvis du tager gennemsnit energiforbruget(KwH=J, kilowattimer's SI enhed er Joule) fra to der samme energi forburg så for de samme gennemsnitlige effektforbrug. Er det ikke logik for perlehøns og simpel matematik mere end det er en brugbar oplysning.

    Problemet er nok at jeg ikke forstår hvad du mener. :l