Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: n/a

MSI K8N Diamond Plus





MSI er en af de helt store spillere i produktionen af grafikkort og bundkort, og ligesom Asus spænder deres bundkort fra de helt billige til de mest eksklusive.



K8N Diamond Plus hører helt sikkert til i sidstnævnte gruppe. Det har det nyeste SLI chipset fra nVidia, som giver x16 båndbredde til hver af de to PCI Express x16 porte samtidig, og så har det en rimelig god bunke tilbehør og features.
Chromatoner
 
Overclocker
Tilføjet:
15-05-2006 19:46:31
Svar/Indlæg:
16/2
Jeg mener, det er en mangel i reviewet, at læseren ikke får svar på, hvad den særlige lydchip betyder for bundkortet? Er lydchippen anbefalelsesværdig, og er den bedre, end hvad markedets øvrige udvalg af nForce4-chipset kan byde på? Triste AC'97-løsninger har jo hidtil præget nForce4/SLI-chipset... :x

Ydermere kommer anmelderen i det teoretiske afsnit ikke ind på, hvad den anderledes opbygning (med en egentlig nordbro og sydbro - hvorimod øvrige nForce4/SLI "chipset" har været single-chip-løsninger) har af komplikationer... Jeg er heller ikke helt glad for, nForce4 SLI X16-chipsettet beskrives som værende hele to chipset - dette er decideret forkert! Der er tale om et chipset, hvorimod tidligere nForce4/SLI-baserede bundkort har været enkelt-chip-løsninger - det er dog blot en dårlig vane, at enkelte hardwaresider har benyttet begrebet "chipset".

Jeg håber, I kunne bruge min trods alt konstruktive kritik! ;)



flecks1
 
Overclocker
Tilføjet:
15-05-2006 19:58:55
Svar/Indlæg:
3/0
noget af det syntes jeg lyder fair nok, men om den korrekte betegnelse er chip eller chipsæt......det syntes jeg ikke er andet end ordkløvere.

syntes størstedelen af artiklen er udemærket ;)



Stensgaard
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2006 21:43:18
Svar/Indlæg:
2620/327
#1 Jo tak, det kan jeg da - konstruktiv kritik er altid velkommen :)

Hvad chipset-afsnittet angår, er det ikke mig, der har skrevet det - som det fremgår øverst, er det hugget fra en anden - men du har nok ret.

Hvad lydkortet angår, så beklager jeg, hvis det ikke er gjort klart nok. Men som jeg har skrevet under specifikationer, er det et Sound Blaster Audigy SE, der er indbygget. Og det er ikke AC'97. Hvordan et Audigy SE så yder, ved jeg ikke - jeg har ikke prøvet det, og jeg har ikke andre nyere lydkort at sætte det op imod. Men det er altså et "rigtigt" lydkort, der er indbygget, ikke det sædvanlige bambus.



Nautious
 
Overclocker
Tilføjet:
23-05-2006 21:02:52
Svar/Indlæg:
37/14
Hey... kan se at der bliver skrevet at der muligvis kan blive prob med cpu kølere... nogen som har dette bundkort, som kan be- / afkræfte om NorthQ's store UFO køler kan sidde på dette bundkort??