Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Edimax
DK distributør: MM distribution

Introduktion

 

Mobilt bredbånd er for alvor stormet frem i de sene 00'ere, og er efterhånden blevet allemandseje. Eller i hvert fald, potentielt allemandseje. For selvom man efterhånden kan få fri internet via. 3G-netværket til omkring 150 kroner pr. måned, er det langt de færreste der benytter sig af muligheden. Dels pga. hastigheden, der generelt ligger et godt stykke under en almindelig ADSL-forbindelse - og dels pga. tilgængeligheden, der indbefatter, at man som oftest skal bøvle med et USB-modem til sin computer, når man skal bruge internettet.

Hastigheden kan Edimax, som er dagens firma i spotlyset, ikke gøre noget ved. Men med deres 3G-6210n router - nej, det er ikke en mobiltelefon fra Nokia trods navnet - bliver det langt lettere, at bruge sit mobile bredbånd; især hvis man er flere om at deles om et enkelt USB-modem.

 

 

Edimax er et Taiwanesisk firma, som producerer alle slags netværksprodukter. Selv om Edimax har hovedsæde i Taiwan, er de med afdelinger i blandt andet Rusland, USA, England og Frankrig ganske internationale, og godt repræsenteret med ca. 750 ansatte.

Edimax blev grundlagt tilbage i 1986, hvilket gør dem til en af de ældste producenter af trådløst udstyr på markedet. Ganske vist er de ikke helt så kendte som f.eks. Linksys eller D-Link, men den generelle opfattelse af deres produkter er god. Vi får se om dette også gælder for dagens testobjekt.

jakob3k
 
Superbruger
Tilføjet:
06-05-2010 21:15:07
Svar/Indlæg:
440/3
Interessant... Hvis nogen af jer har sådan en og en PS3 derhjemme, vil I så ikke lige være venlige at teste, om PS3'en virker sammen med den? 🙂


Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
06-05-2010 21:38:20
Svar/Indlæg:
14079/622
Jeg har desværre ingen konsoller - så havde jeg gerne prøvet det af for dig. Håber en anden har svaret til dig 🙂