Kortet
BFG har valgt at følge reference layout fra AGEIAs kort, om end et par enkle komponenter kommer fra en anden producent. Køleren har BFG dog selv valgt at designe og selvfølgelig skiftet klistermærket ud. Den fysiske størrelse af kortet svarer til et Sound Blaster Audigy lydkort eller et mid-end grafikkort som f.eks. Geforce 6600GT.
AGEIA er ganske klar over, at udseende også betyder noget, specielt for entusiaster der gerne har kabinetter med vinduer i, og derfor duer et gammeldags grønt PCB bare ikke. AGEIA har taget blå til sig som deres farve og PhysX kortet har selvfølgelig også arvet denne. BFG afviger heller ikke fra referencen på dette punkt.
BFG er dog gået et skridt videre og har tilføjet blå lysdioder i blæseren - nu MÅ casemodderne da være overbevist ;).
Vender vi kortet om er der ikke så meget nyt at se, så vi går straks videre.
Kigger man nærmere på en af de fire RAM kredse, så kan man se at BFG har henvendt sig til Samsung på dette område. Hver af de fire GDDR3 RAM kredse kører med en frekvens på små 366 MHz (733 DDR) og har en kapacitet på 32 MB, hvorfor kortet har en samlet RAM kapacitet på 128 MB.
Kigger man på stiksiden af kortet, er der faktisk ikke så meget at se. Lidt underligt ser det ud, men da det hele styres fra softwaresiden, er der ikke brug for eksterne kabler, hvilket man kun kan være glad for.
I den anden ende af kortet finder vi en sokkel til et molex strømstik, som er påkrævet for at kunne bruge kortet. En senere PCI-Express udgave af kortet mangler muligvis dette, da PCI-Express porte kan levere mere strøm end PCI portene kan.
Et sidste billede før vi fortsætter; så er man vidst ikke i tvivl om hvad det er for et kort, man har mellem hænderne :).