Test: NorthQ NQ-3360A Max Tower Extreme

Køling d.  30. oktober. 2008, skrevet af Darth Nissan 4 Kommentarer.  Vist: 16424 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: NorthQ
DK distributør: Hasee.dk

Introduktion

 

Sidst kiggede vi på NorthQ NQ-3350A Max Tower og idag skal vi så kigge på storebroderen, NorthQ NQ-3360A Max Tower Extreme. Nøjagtig samme konstruktion, bare på steroider. Større masse, flere heatpipes, større blæser. Jeg var jo faktisk meget tilfreds med ydelsen på NQ-3350A´eren, så jeg må indrømme at jeg har visse forventninger til denne større model. At NorthQ har valgt at sende en køler på markedet i 2 størrelser, synes jeg er en rigtig god ting. Det er ikke alle der har behov for, eller plads til, et mega luftkølingsmonster i deres setup. Til dem er der så en mindre udgave. Til dem der har masser af plads, og brug for hver en celsius-grad mindre, er der så den store.

 

 

  
Til venstre : NQ-3360A Max Tower Extreme
Til højre : NQ-3350A Max Tower

 

Hvis man har et godt design, som det jo tyder på at NorthQ har her, så brug det dog. Og det er just hvad NorthQ har gjort med deres Max Tower-serie. Men lad os komme igang. Vi har kigget på lillebroderen, og den gjorde det godt. Nu indtager storebror scenen, forventningerne er skruet lidt op og jeg er spændt på om NorthQ´s design også holder, når der er mere af det hele. Blad videre og se når vi kigger på kassen og hvad der er i den.

 

 

 

Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-10-2008 08:32:42
Svar/Indlæg:
8947/160
Har du tjekket om der er forskel i temps afhængig af om den er monteret horizontalt eller vertikalt.? Xigmatek red scorpion har over 4 graders forskel, og skal derfor helst sidde rigtigt i kabinettet med bundkort vertikalt. Som jeg også har kommenteret ved testen af xigmatek.


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
30-10-2008 09:01:12
Svar/Indlæg:
813/49
#1 Hvis du nu læste testen, fremgår det (synes jeg selv) ret tydeligt, at den er testet monteret i kabinet (Antec NineHundred), og da jeg ikke har mit kabinet liggende på siden, så er bundkortet altså vertikalt. Det er både beskrevet, og der endda et par billeder af den, i kabinet, med side på.
:yes:

Edit: Og nej, jeg har ikke testet den, i bord-opstilling med bundkort horisontalt.
:no:


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-10-2008 11:31:47
Svar/Indlæg:
8947/160
Ups,. 😳 lidt flovt,. Jeg har kun skimmet testen, og da den er sammenlignet med de kølere fra den sidste test gik jeg ud fra de var testet under samme forudsætninger.. :yes:


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
30-10-2008 11:48:42
Svar/Indlæg:
813/49
De kølere jeg sammenligner med, er alle testet på nøjagtig samme måde. Samme maskine, samme setup og alle test kørt monteret i kabinet, med side på. Det er ikke mig der har skrevet test-artiklen om Xigmatek´en, men jeg har efterfølgende haft lånt den, og testet den i mit setup. Derfor er data for denne absolut sammenlignelige, med data fra de kølere jeg skriver om.

"Assumptions is the mother of all failures..." 😎